Bir ara hatırlatta Elveda Rumeli'nin ilk bölümünü özelden göndereyim o zaman.Bu tür dizileri çok izlemediğin için![]()
Bu Ali Kemal, Yıldız'a aşık gibi baktı laBir ara hatırlatta Elveda Rumeli'nin ilk bölümünü özelden göndereyim o zaman.![]()
Keşke adı başka olsaymış Ali Kemal deyince aklıma hep bu adam geliyor.Bu Ali Kemal, Yıldız'a aşık gibi baktı la![]()
Benim de aklıma o geliyoKeşke adı başka olsaymış Ali Kemal deyince aklıma hep bu adam geliyor.@Çiğdem- @cookies @xemrexxx @Forumdash @sokak sanati
![]()
Çünkü biz TOTAL'iz çok normal.Benim de aklıma o geliyoayıp efendi ayıp
![]()
Kırgın Çiçeklerdeki bekçi Rüstem buradaÇünkü biz TOTAL'iz çok normal.![]()
Yıldız'ın böyle olacağı küçüklüğünden belliydi kaşı gözü ayrı oynuyordu.Bölüm sonunda Cevdet ortaya çıkacak gibi görünüyor. Ali Kemal, Yıldız'a fena yanık gibi. Kardeşi değil belki ama beraber büyüdüler kardeş misali aynı evde. Pek mantıklı bir karar gibi gelmedi bana ama etkileyici hale de getirilebilir bu aşk.
Atma be dişleri dökük bir kızdıYıldız'ın böyle olacağı küçüklüğünden belliydi kaşı gözü ayrı oynuyordu.![]()
eee sevdinmi diziyiYıldız'ın böyle olacağı küçüklüğünden belliydi kaşı gözü ayrı oynuyordu.![]()
Dişlerine ne bakıyorsun bir insanın yılanlığı gözlerinden belli olur.Atma be dişleri dökük bir kızdı![]()
Başları çok sıkıcıydı sonra açıldı ama yine tempo düştü, fazla içine çekemedi henüz. Sonu güzel bitmesi lazım.eee sevdinmi diziyi![]()
Hasan Tahsin'den ilk kurşun geldi.Dişlerine ne bakıyorsun bir insanın yılanlığı gözlerinden belli olur.Mesela şu bakış "acaba uçurumdan mı atsam yoksa yemeğine zehir mi koysam" bakışıdır.
![]()
Başları çok sıkıcıydı sonra açıldı ama yine tempo düştü, fazla içine çekemedi henüz. Sonu güzel bitmesi lazım.![]()
vatan haini süper bir isimdi hala diziye öyle sesleniyoruz gerçiDizinin ilk adı neden "Vatan Haini"ydi şimdi anlaşıldı.![]()