@xemrexxx e emanet ediyorum senle @Harunnn60 ı biz yokken @xemrexxx size yoğunlaşırBende durmam buralarda alır başımı giderim
@xemrexxx e emanet ediyorum senle @Harunnn60 ı biz yokken @xemrexxx size yoğunlaşırBende durmam buralarda alır başımı giderim
Bayramda geliyor bayram olmadan halledelim şu fındık işini fırsat buldukça yoklamaya çalısıcam gündüzleri hiç olamıcamda akşamları 1 saatline falan 2 günde bir 3 günde bir ara sıra bakmaya çalısıcam son engelimiz bu taamen bayramdan sonra rahatızgitme ...
Kurda kuzu emanet ediyon@xemrexxx e emanet ediyorum senle @Harunnn60 ı biz yokken @xemrexxx size yoğunlaşırTam adamına emanet ediyorsun diyorsunuzdur ama napalım
benden uzak cehenneme yakın olsun
@pompy Sert bir patrondurKafasına bomba atar inş.
@pompy i kullanarak linç edilmekten kurtuldu iblis işteFAV10 üyeleri senaryoyu okursa @xemrexxx 'in vereceği tepki.
https://twitter.com/x/status/1155926766323503104
@Çiğdem @MasacRE @DarkLegenD @Tolstoyevski @Forumdash @xBUGRAx @Aserat
Kafasına bomba atar inş.
@pompy Sert bir patrondur@xemrexxx Bir yarışma üretmişti MS kadar da sezon ilerlemiştir Yıldızlar Yarışıyor diye orada da oyuncular yarısıyordu pompy kanalında yayınlandı bir sezonu pompy kanaldan attı sokaktan yayına geçmiştik@Harunnn60
üzerinize destere düşsün ????FAV10 üyeleri senaryoyu okursa @xemrexxx 'in vereceği tepki.
https://twitter.com/x/status/1155926766323503104
@Çiğdem @MasacRE @DarkLegenD @Tolstoyevski @Forumdash @xBUGRAx @Aserat
inş. bulur belasını yine pompyden
Zaten ya @pompy @xemrexxx i patlatır yada xemrexxx pompyıda kendine benzetir ikisinden biri olucak ama dur bakalım hangisiinş. bulur belasını yine pompyden
Fenerbahce münihle oynayacakZaten ya @pompy @xemrexxx i patlatır yada xemrexxx pompyıda kendine benzetir ikisinden biri olucak ama dur bakalım hangisi@Harunnn60
Ne içinFenerbahce münihle oynayacak
Tottenham real MADRID
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?