Ben imkansızı başarıp seni öldürürüm
@pompy Ölmeden hayalBen imkansızı başarıp seni öldürürüm
önce onu sonra seni o zaman@pompy Ölmeden hayal
Çiğdem çıkınca reytingi kalmıyorönce onu sonra seni o zaman
Seni para kaynağı olarak kullanıyor saftirik
Ben imkansızı başarıp seni öldürürüm
kız ayın ilk günü ilk bölüm geliyor serhatla faruğun sevişme sahnelerini okurken forum böyle olacak en azından çiğdemle @MasacRE böyle olur kesinÇiğdem çıkınca reytingi kalmıyor
Ben her zaman paranın iyi yere kullanmasından yanayım
kız ayın ilk günü ilk bölüm geliyor serhatla faruğun sevişme sahnelerini okurken forum böyle olacak en azından çiğdemle @MasacRE böyle olur kesin Ekli dosyayı görüntüle 70146
kurbanda da düğünü yaparız faruk gece danaya girer gibi serhata atlar artıkın @Harunnn60 @vadikızı @mrt-06 @xBUGRAx @dreamy @turkuazz @ozmoturk @Sherlock @DarkLegenD @Gizmen @cookies @kerem @Dosi
Yarın son aktif günüm çarşambayla birlikte olmucam çok kötü zamanlama zaten forumdashta gitmişti @Harunnn60kız ayın ilk günü ilk bölüm geliyor serhatla faruğun sevişme sahnelerini okurken forum böyle olacak en azından çiğdemle @MasacRE böyle olur kesin Ekli dosyayı görüntüle 70146
kurbanda da düğünü yaparız faruk gece danaya girer gibi serhata atlar artıkın @Harunnn60 @vadikızı @mrt-06 @xBUGRAx @dreamy @turkuazz @ozmoturk @Sherlock @DarkLegenD @Gizmen @cookies @kerem @Dosi
@serhatt yeterli okuyunca ağlaya ağlaya 20 sayfa yorum yazar ???Yarın son aktif günüm çarşambayla birlikte olmucam çok kötü zamanlama zaten forumdashta gitmişti @Harunnn60
Niye gııxxz geberiyor musun yoksa sonunda ??Yarın akşam yayınla son goygoyu yaparız @serhatt
Sıralı oldu önce moruk abi @Forumdash gitti şimdi sıra bizde @MasacRE @serhatt @Harunnn60Niye gııxxz geberiyor musun yoksa sonunda ??
gitme ...Yarın son aktif günüm çarşambayla birlikte olmucam çok kötü zamanlama zaten forumdashta gitmişti @Harunnn60
konuya girmiycem bile@serhatt yeterli okuyunca ağlaya ağlaya 20 sayfa yorum yazar ???
MantıklıYarın akşam yayınla son goygoyu yaparız @serhatt
Bende durmam buralarda alır başımı giderim