hayatım @Forumdash sevişme sahnelerinde arada yastık olmasın hatta hiçbir şey olmasın diyor @serhatt sa aralarında duvar olması gerektğiini düşünüyor bir türlü anlaşamadılar ; bölümlerin yarısı bu ikisinin sevişmesiyle geçtiği için bitiremedik daha @xBUGRAx @MasacRE @dreamy
Aaa @Forumdash abicim yok diye herşeyi denemeyin onun ifeeti bana emanet @serhatthayatım @Forumdash sevişme sahnelerinde arada yastık olmasın hatta hiçbir şey olmasın diyor @serhatt sa aralarında duvar olması gerektğiini düşünüyor bir türlü anlaşamadılar ; bölümlerin yarısı bu ikisinin sevişmesiyle geçtiği için bitiremedik daha @xBUGRAx @MasacRE @dreamy
Bende bekliyorum
Bu başlayana kadar MS başlar ve gömer bunu. Elimden kaçırmam iyi oldu belki de.
kız desene o zaman kötü yola düşer faruk 😱Aaa @Forumdash abicim yok diye herşeyi denemeyin onun ifeeti bana emanet @serhatt
İffeti yok ki emanet etsinAaa @Forumdash abicim yok diye herşeyi denemeyin onun ifeeti bana emanet @serhatt
Ne zaman yayınlamayı düşünüyonhayatım @Forumdash sevişme sahnelerinde arada yastık olmasın hatta hiçbir şey olmasın diyor @serhatt sa aralarında duvar olması gerektğiini düşünüyor bir türlü anlaşamadılar ; bölümlerin yarısı bu ikisinin sevişmesiyle geçtiği için bitiremedik daha @xBUGRAx @MasacRE @dreamy
İffeti yok ki emanet etsin
Hhahah evin hanımı benim sonucta serhata kötü bir görümce olacamkız desene o zaman kötü yola düşer faruk 😱
Benim olduğum dizi reyting rekorlaı kırar hele bi yayınlansın
Senden olsa olsa örümcek olur o zamanda başını ezerim geberirsin @xemrexxxHhahah evin hanımı benim sonucta serhata kötü bir görümce olacam
İşte sorunda o yayınlanmasında @xemrexxxBenim olduğum dizi reyting rekorlaı kırar hele bi yayınlansın
Hay soyunuza tüküreyim sizin
İşte sorunda o yayınlanmasında @xemrexxx
Hhaha ne sandın ayoll taaa nelelere dayanıyor soyumuz hep paşa dedelerimiz vardı @xemrexxxHay soyunuza tüküreyim sizin
Gözümle görsem de inanmam ayolHhaha ne sandın ayoll taaa nelelere dayanıyor soyumuz hep paşa dedelerimiz vardı @xemrexxx
Mezarındanmı çıkarıcaz tövbe tövbe @xemrexxxGözümle görsem de inanmam ayol
Mezarındanmı çıkarıcaz tövbe tövbe @xemrexxx