hayatım @Forumdash sevişme sahnelerinde arada yastık olmasın hatta hiçbir şey olmasın diyor @serhatt sa aralarında duvar olması gerektğiini düşünüyor bir türlü anlaşamadılar ; bölümlerin yarısı bu ikisinin sevişmesiyle geçtiği için bitiremedik daha
Aaa @Forumdash abicim yok diye herşeyi denemeyin onun ifeeti bana emanethayatım @Forumdash sevişme sahnelerinde arada yastık olmasın hatta hiçbir şey olmasın diyor @serhatt sa aralarında duvar olması gerektğiini düşünüyor bir türlü anlaşamadılar ; bölümlerin yarısı bu ikisinin sevişmesiyle geçtiği için bitiremedik daha![]()
@xBUGRAx @MasacRE @dreamy
Bende bekliyorum
Bu başlayana kadar MS başlar ve gömer bunu. Elimden kaçırmam iyi oldu belki de.
kız desene o zaman kötü yola düşer faruk 😱
İffeti yok ki emanet etsin
Ne zaman yayınlamayı düşünüyonhayatım @Forumdash sevişme sahnelerinde arada yastık olmasın hatta hiçbir şey olmasın diyor @serhatt sa aralarında duvar olması gerektğiini düşünüyor bir türlü anlaşamadılar ; bölümlerin yarısı bu ikisinin sevişmesiyle geçtiği için bitiremedik daha![]()
@xBUGRAx @MasacRE @dreamy
İffeti yok ki emanet etsin![]()
Hhahah evin hanımı benim sonucta serhata kötü bir görümce olacamkız desene o zaman kötü yola düşer faruk 😱
Benim olduğum dizi reyting rekorlaı kırar hele bi yayınlansın
Senden olsa olsa örümcek olur o zamanda başını ezerim geberirsinHhahah evin hanımı benim sonucta serhata kötü bir görümce olacam![]()
![]()
![]()
İşte sorunda o yayınlanmasındaBenim olduğum dizi reyting rekorlaı kırar hele bi yayınlansın![]()
Hay soyunuza tüküreyim sizin
Hhaha ne sandın ayoll taaa nelelere dayanıyor soyumuz hep paşa dedelerimiz vardıHay soyunuza tüküreyim sizin![]()
Gözümle görsem de inanmam ayol