@xemrexxx patlatması daha cazipZaten ya @pompy @xemrexxx i patlatır yada xemrexxx pompyıda kendine benzetir ikisinden biri olucak ama dur bakalım hangisi @Harunnn60
Çoktan anlasmıslar@xemrexxx patlatması daha cazip
Allah sana sabır versin şimdidenEDİYLEN BÜDÜ
parmaklar kebap babam tadmak istermisin canım kurban
Aynı sahneyi @xemrexxx in moruk faziletide çalmış güya oda bağırıyorparmaklar kebap babam tadmak istermisin canım kurban
Ahh amin canım...Allah sana sabır versin şimdiden
Okuldan arkadaşların galiba
bekliyorumYorum atmazsan sürprizlerim var
@serhatt
bekliyorum
NeyeYorum atmazsan sürprizlerim var
@serhatt
Ne zaman gidiyorsun abla? ☺️Bayramda geliyor bayram olmadan halledelim şu fındık işini fırsat buldukça yoklamaya çalısıcam gündüzleri hiç olamıcamda akşamları 1 saatline falan 2 günde bir 3 günde bir ara sıra bakmaya çalısıcam son engelimiz bu taamen bayramdan sonra rahatız @MasacRE @dreamy @Harunnn60 @xemrexxx
Aaa birazdan cnm tam yolculamaya yetiştinNe zaman gidiyorsun abla? ☺
Aa iyi ki yazmışım o zaman. Çok arayı açma da sonra MS var zaten.Aaa birazdan cnm tam yolculamaya yetiştin
Yarın gidiyoruz bakalım ama birazdan çıkarım erkende kalkacaz malum işlerimizi halledelim sonra rahatız cnm tabi sizleri özlücem goygoylarınızı malum ben 1 gün bile ayrı kalmaya alıskın değilim forumdanAa iyi ki yazmışım o zaman. Çok arayı açma da sonra MS var zaten.
Biliyorum tabii, bizim köyde de her yıl üzüm hasatı olur o yüzden yabancı değilim o işlere seni anlıyorum. Bizim de Ağustos’un ortasında başlıyor.Yarın gidiyoruz bakalım ama birazdan çıkarım erkende kalkacaz malum işlerimizi halledelim sonra rahatız cnm tabi sizleri özlücem goygoylarınızı malum ben 1 gün bile ayrı kalmaya alıskın değilim forumdan
Zor köy işleri cnm sizede kolay gelsin bizimde tatilimiz köyde çalısmak işteBiliyorum tabii, bizim köyde de her yıl üzüm hasatı olur o yüzden yabancı değilim o işlere seni anlıyorum. Bizim de Ağustos’un ortasında başlıyor.
Kolay gelsin size de.Zor köy işleri cnm sizede kolay gelsin bizimde tatilimiz köyde çalısmak işte