@xemrexxx patlatması daha cazipZaten ya @pompy @xemrexxx i patlatır yada xemrexxx pompyıda kendine benzetir ikisinden biri olucak ama dur bakalım hangisi![]()
![]()
@Harunnn60
parmaklar kebap babam tadmak istermisin canım kurban
Aynı sahneyi @xemrexxx in moruk faziletide çalmış güya oda bağırıyorparmaklar kebap babam tadmak istermisin canım kurban![]()
![]()
Ahh amin canım...Allah sana sabır versin şimdiden![]()
![]()
![]()
Okuldan arkadaşların galiba
bekliyorumYorum atmazsan sürprizlerim var
@serhatt
Ne zaman gidiyorsun abla? ☺️Bayramda geliyor bayram olmadan halledelim şu fındık işini fırsat buldukça yoklamaya çalısıcam gündüzleri hiç olamıcamda akşamları 1 saatline falan 2 günde bir 3 günde bir ara sıra bakmaya çalısıcam son engelimiz bu taamen bayramdan sonra rahatız@MasacRE @dreamy @Harunnn60 @xemrexxx
Aaa birazdan cnm tam yolculamaya yetiştinNe zaman gidiyorsun abla? ☺
Aa iyi ki yazmışım o zaman.Aaa birazdan cnm tam yolculamaya yetiştin![]()
![]()
![]()
Yarın gidiyoruz bakalım ama birazdan çıkarım erkende kalkacaz malum işlerimizi halledelim sonra rahatız cnm tabi sizleri özlücem goygoylarınızı malum ben 1 gün bile ayrı kalmaya alıskın değilim forumdanAa iyi ki yazmışım o zaman.Çok arayı açma da sonra MS var zaten.
![]()
Biliyorum tabii, bizim köyde de her yıl üzüm hasatı olur o yüzden yabancı değilim o işlere seni anlıyorum.Yarın gidiyoruz bakalım ama birazdan çıkarım erkende kalkacaz malum işlerimizi halledelim sonra rahatız cnm tabi sizleri özlücem goygoylarınızı malum ben 1 gün bile ayrı kalmaya alıskın değilim forumdan![]()
Zor köy işleri cnm sizede kolay gelsin bizimde tatilimiz köyde çalısmak işteBiliyorum tabii, bizim köyde de her yıl üzüm hasatı olur o yüzden yabancı değilim o işlere seni anlıyorum.Bizim de Ağustos’un ortasında başlıyor.
![]()
Kolay gelsin size de.Zor köy işleri cnm sizede kolay gelsin bizimde tatilimiz köyde çalısmak işte![]()
![]()
![]()