Çok meraklıysan git sen yapVeda seksi yapsınlar
Çok meraklıysan git sen yapVeda seksi yapsınlar
Önceki hanzondan bile daha itici @xemrexxx
Benden özür dilesin barışalım
Gidip gelememek var gelip bulamamak var Ya abicimiz gittiği yerde düşer kalır yada geldiğinde serhat yok olmuş olur oyüzden hellalik önemli @xemrexxxÇağatay bir şarkuteridir. Sebze reyonu değil
Limonata yapmaya gerek yok ortalık serinken
Beni şikayet eden o, goygoy yaptığımı bildiği halde beni banlatmaya çalıştı, çok kırdı kalbimi ...Gidip gelememek var gelip bulamamak var Ya abicimiz gittiği yerde düşer kalır yada geldiğinde serhat yok olmuş olur oyüzden hellalik önemli @xemrexxx
Olmayan şey için kimden neden ne için nereye özür diliyorum Kimse cennete girmeyeceği için sorun yok Haram olsun demiyorum hakkım varsaGidip gelememek var gelip bulamamak var Ya abicimiz gittiği yerde düşer kalır yada geldiğinde serhat yok olmuş olur oyüzden hellalik önemli @xemrexxx
Beni şikayet eden o, goygoy yaptığımı bildiği halde beni banlatmaya çalıştı, çok kırdı kalbimi ...
İnandırmak diye bişey Yok olanı söyledim ben Çiğdem'e,ayrica şakasına dedin seni banlatırım diye evet ama admini etiketleyip uyarı almama zemin hazırladınÇalişmak? Öyle bi derdim olsa goy goy arasındaki en ufak kelimeyi seçmezdim. Ki ben onu yazar yazmaz konusma dedin. Ve ertesi gün @Çiğdem e sabah uyarı mesajıyla karşilaştiğini söylemişsin. Bacıma da inandırmışsın
Uyarı mesaja gelmeden tavır atsan anlarım da mesaj gelmeden tavır attın...Gitmeden halletmek için yazdım... Ayrıca uyarılar bölümüne baktım. En son FFyönetim ocak ayında uyarı vermiş. Ve sen de varsın. Önceden puanların muhtemelen birikmiştir. Olur da banlanırsan benim üstüme kalmasın
Attiğin tirple zamanıyla uyarı mesajının geldiği zaman uymuyor anlamında dedim. Sanki tribini mesaj gelince atmiş gibi anlatmışın olayı onu diyorum. FFyönetimi etiketledim. "smile/emojiyle"... Bu tur mesajlar hiçbir zaman ciddiye alınmaz. Uyarı aldıysan neden uyarılar bölümünde yokİnandırmak diye bişey Yok olanı söyledim ben Çiğdem'e,ayrica şakasına dedin seni banlatırım diye evet ama admini etiketleyip uyarı almama zemin hazırladın
Özelden uyarı yapıldı inanmıyorsan gösterebilirimAttiğin tirple zamanıyla uyarı mesajının geldiği zaman uymuyor anlamında dedim. Sanki tribini mesaj gelince atmiş gibi anlatmışın olayı onu diyorum. FFyönetimi etiketledim. "smile/emojiyle"... Bu tur mesajlar hiçbir zaman ciddiye alınmaz. Uyarı aldıysan neden uyarılar bölümünde yok
Ben sadece aklımdakileri söylüyorum. Fark etmez göstermen. Koskoca herif yalan söyleycek değilsin ya. Benim meramım trip zamanlamasıydı.Özelden uyarı yapıldı inanmıyorsan gösterebilirim
26 bölüm peşin çektik
Gitmeden vasiyet etti emrenin pis ellerini üzerimden çek dedi26 bölüm peşin çektik
Çok şükür kocam gitti parlaklarla onun paralarını yicem çatır çatır
Kocası olduğunu kabul etti 😱 @ÇiğdemÇok şükür kocam gitti parlaklarla onun paralarını yicem çatır çatır
O gittikten sonra kabul ettim boynuzlu gözüksün tüm foruma diyeKocası olduğunu kabul etti 😱 @Çiğdem
Çok şükür kocam gitti parlaklarla onun paralarını yicem çatır çatır
Kız kardeşi ve evin hanımı olarak benim onayımı almadan birşey yapamazKocası olduğunu kabul etti 😱 @Çiğdem
Daha gideli 1 gün olmadı ters döndürdünüz adamı mezarında @xemrexxx 😱😱😱O gittikten sonra kabul ettim boynuzlu gözüksün tüm foruma diye
Pabucumun hanımıi kızdırma beni kezzap atar yakarım seni o yalının bahçesinde @xemrexxxKız kardeşi ve evin hanımı olarak benim onayımı almadan birşey yapamaz
Kemikleri sızım sızım sızlasın