@xemrexxx e emanet ediyorum senle @Harunnn60 ı biz yokken @xemrexxx size yoğunlaşır Tam adamına emanet ediyorsun diyorsunuzdur ama napalımBende durmam buralarda alır başımı giderim
@xemrexxx e emanet ediyorum senle @Harunnn60 ı biz yokken @xemrexxx size yoğunlaşır Tam adamına emanet ediyorsun diyorsunuzdur ama napalımBende durmam buralarda alır başımı giderim
Bayramda geliyor bayram olmadan halledelim şu fındık işini fırsat buldukça yoklamaya çalısıcam gündüzleri hiç olamıcamda akşamları 1 saatline falan 2 günde bir 3 günde bir ara sıra bakmaya çalısıcam son engelimiz bu taamen bayramdan sonra rahatız @MasacRE @dreamy @Harunnn60 @xemrexxxgitme ...
Kurda kuzu emanet ediyon@xemrexxx e emanet ediyorum senle @Harunnn60 ı biz yokken @xemrexxx size yoğunlaşır Tam adamına emanet ediyorsun diyorsunuzdur ama napalım
benden uzak cehenneme yakın olsun@xemrexxx in canı sıkılmasın sizle oynamasına izin verin @Harunnn60
@pompy Sert bir patrondur @xemrexxx Bir yarışma üretmişti MS kadar da sezon ilerlemiştir Yıldızlar Yarışıyor diye orada da oyuncular yarısıyordu pompy kanalında yayınlandı bir sezonu pompy kanaldan attı sokaktan yayına geçmiştik @Harunnn60Kafasına bomba atar inş.
@pompy i kullanarak linç edilmekten kurtuldu iblis işte @serhattFAV10 üyeleri senaryoyu okursa @xemrexxx 'in vereceği tepki.
@Çiğdem @MasacRE @DarkLegenD @Tolstoyevski @Forumdash @xBUGRAx @Aserat
Sobaya niye ellerini koyuyor. @xemrexxx
Kafasına bomba atar inş.
@pompy Sert bir patrondur @xemrexxx Bir yarışma üretmişti MS kadar da sezon ilerlemiştir Yıldızlar Yarışıyor diye orada da oyuncular yarısıyordu pompy kanalında yayınlandı bir sezonu pompy kanaldan attı sokaktan yayına geçmiştik @Harunnn60
üzerinize destere düşsün ????FAV10 üyeleri senaryoyu okursa @xemrexxx 'in vereceği tepki.
@Çiğdem @MasacRE @DarkLegenD @Tolstoyevski @Forumdash @xBUGRAx @Aserat
inş. bulur belasını yine pompyden
Zaten ya @pompy @xemrexxx i patlatır yada xemrexxx pompyıda kendine benzetir ikisinden biri olucak ama dur bakalım hangisi @Harunnn60inş. bulur belasını yine pompyden
Fenerbahce münihle oynayacakZaten ya @pompy @xemrexxx i patlatır yada xemrexxx pompyıda kendine benzetir ikisinden biri olucak ama dur bakalım hangisi @Harunnn60
Ne içinFenerbahce münihle oynayacak
Tottenham real MADRID