Vlla benim zaten biliğim bişi yok abicim o konudaBana işlemezYaşlıyım bana ne konsutugumu unutmam. Unutursam gerçekten unutmusurum ve hep bunu kullanırımtanımış olmanız lazım ya neyse@Harunnn60
Vlla benim zaten biliğim bişi yok abicim o konudaBana işlemezYaşlıyım bana ne konsutugumu unutmam. Unutursam gerçekten unutmusurum ve hep bunu kullanırımtanımış olmanız lazım ya neyse@Harunnn60
Evet tapatalk uyguluması yuzunden öyle bişey olmuştuVlla olayı yarın araştırıcamBurda belki oturduğumuz yattığımız yerden yazıyoruz ama cidden saatlerce olunca insan bir yorgun hissediyor kendiniYarın Harundan detaylıca öğrenirim foruma girip ben değilim demişsin
Neyse gerçekten bende de bi yorgunluk varVlla benim zaten biliğim bişi yok abicim o konuda
Yeğenlerinmi girmiş şifren otomatikse eğerEvet tapatalk uyguluması yuzunden öyle bişey olmuştu
Gider ayak tüm istatistiğimi bozduBizim goygoylar bitmez ki abicimHaftalık mesajnıın yarısını yazmıssın işte @xemrexxx sana faydası dokundu
Eğleniyoruz işte abicim uzun zaman sonra böyle hareketlilik güzeldi bende yatıyorum cicili bicili rüyalarGider ayak tüm istatistiğimi bozdu
Hoştttt be sen kimsin o hepinizin büyüğü, küçük olsa neyse de
Eve gireyim bak anandan emdiğin sütü burnundan getircem
O bıçağı yediririm sana sen zararlı çıkarsın
Hangisi reyiz ,Mehmet Ali Erbilin dizisini hatırlıyor musun @xemrexxx
Eve gireyim bak anandan emdiğin sütü burnundan getircem
İstemiyor adam seni ayoll @xemrexxx sana bahçivan falan bulsun senin sınıfında olan kişilerHoştttt be sen kimsin o hepinizin büyüğü, küçük olsa neyse de
@pompy Hangi diziyi çaldığını bulmuş hemenHangisi reyiz ,
Kızın laneti Hilalin laneti @Çiğdem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?