Vlla benim zaten biliğim bişi yok abicim o konudaBana işlemezYaşlıyım bana ne konsutugumu unutmam. Unutursam gerçekten unutmusurum ve hep bunu kullanırım
tanımış olmanız lazım ya neyse
@Harunnn60
Vlla benim zaten biliğim bişi yok abicim o konudaBana işlemezYaşlıyım bana ne konsutugumu unutmam. Unutursam gerçekten unutmusurum ve hep bunu kullanırım
tanımış olmanız lazım ya neyse
@Harunnn60
Evet tapatalk uyguluması yuzunden öyle bişey olmuştuVlla olayı yarın araştırıcamBurda belki oturduğumuz yattığımız yerden yazıyoruz ama cidden saatlerce olunca insan bir yorgun hissediyor kendini
![]()
![]()
Yarın Harundan detaylıca öğrenirim foruma girip ben değilim demişsin
![]()
![]()
![]()
Neyse gerçekten bende de bi yorgunluk varVlla benim zaten biliğim bişi yok abicim o konuda![]()
Yeğenlerinmi girmiş şifren otomatikse eğerEvet tapatalk uyguluması yuzunden öyle bişey olmuştu![]()
Gider ayak tüm istatistiğimi bozduBizim goygoylar bitmez ki abicimHaftalık mesajnıın yarısını yazmıssın işte @xemrexxx sana faydası dokundu
![]()
![]()
![]()
Eğleniyoruz işte abicim uzun zaman sonra böyle hareketlilik güzeldi bende yatıyorum cicili bicili rüyalarGider ayak tüm istatistiğimi bozdu![]()
Hoştttt be sen kimsin o hepinizin büyüğü, küçük olsa neyse de
Eve gireyim bak anandan emdiğin sütü burnundan getircem
O bıçağı yediririm sana sen zararlı çıkarsın
Hangisi reyiz ,Mehmet Ali Erbilin dizisini hatırlıyor musun @xemrexxx
Eve gireyim bak anandan emdiğin sütü burnundan getircem![]()
İstemiyor adam seni ayoll @xemrexxx sana bahçivan falan bulsun senin sınıfında olan kişilerHoştttt be sen kimsin o hepinizin büyüğü, küçük olsa neyse de![]()
@pompy Hangi diziyi çaldığını bulmuş hemenHangisi reyiz ,![]()
Kızın laneti Hilalin laneti @Çiğdem