Çünkü gideceğin tarihi bilmiyorsun , biliyorum zor bir durum
Çünkü gideceğin tarihi bilmiyorsun , biliyorum zor bir durum
Bacıma kaç kere dedim @Çiğdem Hatta sen de vardın derken. Bacım acaba sen ne zaman gideceksin dediğim zaman senden bi hafta önce diyor Ben niye ona cayımı demle diyorumÇünkü gideceğin tarihi bilmiyorsun , biliyorum zor bir durum
Bacıma kaç kere dedim @Çiğdem Hatta sen de vardın derken. Bacım acaba sen ne zaman gideceksin dediğim zaman senden bi hafta önce diyor Ben niye ona cayımı demle diyorum
Ben ne zaman gidersem 1 hafta gün say 7.günün sonunda uğurla @Forumdash abicimizi gitmezse mahsenenine tıkarsınÇünkü gideceğin tarihi bilmiyorsun , biliyorum zor bir durum
Aman sende git. ? ?Ben ne zaman gidersem 1 hafta gün say 7.günün sonunda uğurla @Forumdash abicimizi gitmezse mahsenenine tıkarsın
Sana söylemedim mi??? Kurup durmasın gerçekten tımarhanelik olcakBen ne zaman gidersem 1 hafta gün say 7.günün sonunda uğurla @Forumdash abicimizi gitmezse mahsenenine tıkarsın
@destere gelir inşAman sende git. ? ?
Sana söylemedim mi??? Kurup durmasın gerçekten tımarhanelik olcak
Benim yerime @Forumdash gidip fındıkları toplayıp gelse 1 haftada sonrada kendi yerine gitseAman sende git. ? ?
Benim yerime @Forumdash gidip fındıkları toplayıp gelse 1 haftada sonrada kendi yerine gitse
Hiç denemedik deneyek miBen gidersem beni ararsınız ama. @Çiğdem
Hiç denemedik deneyek mi
@Harunnn60 Pehleyen ifade atmıs ama anlamadı sanırım o dediğimi şu yüzden dedim ben bu sayede gitmemiş olurdumBen gidersem beni ararsınız ama. @Çiğdem
Bacım ben seni biliyorum merak etme@Harunnn60 Pehleyen ifade atmıs ama anlamadı sanırım o dediğimi şu yüzden dedim ben bu sayede gitmemiş olurdum
@Harunnn60 Her gidişinde ben özlüyordum yanı forumdash o dönemlerde olmadından bilmez
@Forumdash Abicim 26 sı gibi gidicek bu arada tam 10 gün kaldıBacım ben seni biliyorum merak etme
@Harunnn60 Pehleyen ifade atmıs ama anlamadı sanırım o dediğimi şu yüzden dedim ben bu sayede gitmemiş olurdum
@Harunnn60 Her gidişinde ben özlüyordum yanı forumdash o dönemlerde olmadından bilmez
Neyse size iyi geceler uşaklar...PCyi nadasa bırakmam gerekBacım ben seni biliyorum merak etme
Senin 3 gün bi hafta öncesi@Forumdash Abicim 26 sı gibi gidicek bu arada tam 10 gün kaldı
Kime bırakacan @Harunnn60Neyse size iyi geceler uşaklar...PCyi nadasa bırakmam gerek
Tableti vardı @Forumdash onu kullan.Kime bırakacan @Harunnn60
Aaa burada anladım demem gerekiyor sanırım @Harunnn60Nadasa
Bende değil yeğendeTableti vardı @Forumdash onu kullan.
Boşa bırakcam dizi film insin boştaykenAaa burada anladım demem gerekiyor sanırım @Harunnn60
Şu yeğenin maşallah sana çalışıyor Sürekli senden sonra tableti alıyorBende değil yeğende
Boşa bırakcam dizi film insin boştayken