Bu daha eve girmeden beni tehdit ediyor @serhattEvet ben kişilerin değil ailelerin evlendiğine inanırımKişiyle anlaşiyorsam zaten evlenmeden de anlaşirim
Önemli olan ailelerin anlaşması
![]()
Bu daha eve girmeden beni tehdit ediyor @serhattEvet ben kişilerin değil ailelerin evlendiğine inanırımKişiyle anlaşiyorsam zaten evlenmeden de anlaşirim
Önemli olan ailelerin anlaşması
![]()
Vlla @xemrexxx dediki pompy kanalında dizi yaıyorum @Forumdash @serhatt konustuk bastan o açıkladı biz burda konusurkan senin onla özelde ne yaptındanda haberimiz yokOlsun bu dizi de reytinglerimize çok iyi gelirdi.![]()
Bıcaği al bekle içeri sokma dizi başlayana kadar
kendi şeyi derken?Vlla @xemrexxx dediki pompy kanalında dizi yaıyorum @Forumdash @serhatt konustuk bastan o açıkladı biz burda konusurkan senin onla özelde ne yaptındanda haberimiz yok![]()
![]()
Ama prensip uymazdı aksini etseydi @xemrexxx kendi şeyine kalmış kendi onuruna![]()
![]()
@xBUGRAx @Harunnn60
Vlla @xemrexxx dediki pompy kanalında dizi yaıyorum @Forumdash @serhatt konustuk bastan o açıkladı biz burda konusurkan senin onla özelde ne yaptındanda haberimiz yok![]()
![]()
Ama prensip uymazdı aksini etseydi @xemrexxx kendi şeyine kalmış kendi onuruna![]()
![]()
@xBUGRAx @Harunnn60
Biz etmedik mi paçozun başkanı.ssYenisu bunu haketti istikrarlı yayınlarıyla.![]()
Sorun juride değil yapımcıda kesinlikle
Neyse yat hadi geç oldu.
Sen ne zaman gidiyorsun hayırlısıyla.Sorun juride değil yapımcıda kesinlikleBaskı altındaysanız istifanızı basın. Reyting için oyuncak olmayın
![]()
Amin inşallahSen ne zaman gidiyorsun hayırlısıyla.![]()
Hayret bende 1:05 geçe niye pehleyen saat çalmadı diyordum 20 dakıka sonra unutmamısNeyse yat hadi geç oldu.![]()
Tatile çıktıktan sonra deseneAmin inşallah![]()
Sevin sende bee. Harun bak sana değer veriyor. 🙄
Amin inşallah![]()
@Harunnn60 Da hevesle bekliyor o anıSen ne zaman gidiyorsun hayırlısıyla.![]()
Aaa sevinmezmiyim zaten bol sahnemiz olacak gibi dizideSevin sende bee. Harun bak sana değer veriyor. 🙄
Nasıl diyebilirim acabaTatile çıktıktan sonra desene![]()
Başröllüğü sana devredecem@Harunnn60 Da hevesle bekliyor o anı![]()
![]()
Ama @xemrexxx kalsın diye baskı kurabilir gidersen sana tuhaf şeyler yazarım diye@serhatt