YS Untitled Fav10 Yasak Aşk Dizisi (Yakında...)

Eskiden foruma ara vermiştim sonra bir yılbaşı akşama giriş yapmıştın , bende dedim hoşgeldin filan sonra ben girmedim yiğenim yanlışlıkla girmişti demiştin :A Hatırlarsın :A @Çiğdem
Yuhhh kaç seneki önceki olay:F Ayrıca o tablet değil telefondu :A

Senin yukarda demene göre ben sürekli bir mazaret üretmişim gibi son zamanalrdaya cıkıyor:X

Eskiden foruma ara vermiştim sonra bir yılbaşı akşama giriş yapmıştın , bende dedim hoşgeldin filan sonra ben girmedim yiğenim yanlışlıkla girmişti demiştin :A Hatırlarsın :A @Çiğdem

Senin yukarda demene göre ben sürekli bir mazaret üretmişim gibi son zamanalrdaya cıkıyor:X
Foruma girip ben değilimmi diyor onu hatırlamıyorum 😱 😱 😱

Not defterine baktım :F aman sende yılbaşı diye hatırlıyorum:F

Neyse uykum geldi yatın artık :A @Çiğdem Yat :T:

Çene çalarkan bakamadım bildirimler olmuştur bir bakıp yatmayı düşünüyorum :A @Forumdash

Saat erken gibi hala ama akşamdan beridir forumdayım Giresundan İstanbula koşmuş gibi yorgun hissediyorum şuan kendimi :A :A :A

Tabletmiymiş cepmiymiş :F Onu söyle de bacımı yanliş düşündürtme :X
Çene çalarkan bakamadım bildirimler olmuştur bir bakıp yatmayı düşünüyorum :A @Forumdash

Saat erken gibi hala ama akşamdan beridir forumdayım Giresundan İstanbula koşmuş gibi yorgun hissediyorum şuan kendimi :A :A :A
@destere için yapardın:A

üff öyleydi işte be sende hatırladın :A Şu yiğenlerine tablet vereceğine az ilgilen :A Ne zaman sorsak tableti onlara veriyorsun :A İlgilenmek istemiyorsan @Çiğdem bacım ilgilenir :A

Hadi yatıyorum çüşss :A
Hala ne zaman sorsam diyorsun :F:F Şuan bana bişeyle hitam ediyorsan didiklerim yani:F @Çiğdem

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
  • Güldürdün
Reactions: Forumdash
Hala ne zaman sorsam diyorsun :F:F Şuan bana bişeyle hitam ediyorsan didiklerim yani:F @Çiğdem
üff öyleydi işte be sende hatırladın :A Şu yiğenlerine tablet vereceğine az ilgilen :A Ne zaman sorsak tableti onlara veriyorsun :A İlgilenmek istemiyorsan @Çiğdem bacım ilgilenir :A

Hadi yatıyorum çüşss :A
Vlla olayı yarın araştırıcam :A Burda belki oturduğumuz yattığımız yerden yazıyoruz ama cidden saatlerce olunca insan bir yorgun hissediyor kendini :A :A :A Yarın Harundan detaylıca öğrenirim foruma girip ben değilim demişsin :A :A :A

• Güldürdün
Reactions: Forumdash