Aaa öyle desene ozaman abicim ne yeni veletler gibi tuhaf tuhaf cümleler kuruyon @Harunnn60Bende değil yeğende
Boşa bırakcam dizi film insin boştayken
Aaa öyle desene ozaman abicim ne yeni veletler gibi tuhaf tuhaf cümleler kuruyon @Harunnn60Bende değil yeğende
Boşa bırakcam dizi film insin boştayken
Sürekli mi??? Bişey anlatmadım ki çok onla ilgili.Şu yeğenin maşallah sana çalışıyor Sürekli senden sonra tableti alıyor
Kız nadasa bırakmak zaten yeni nesil veelt sylemi değil ki Anangillere sor bakim ne demekmişAaa öyle desene ozaman abicim ne yeni veletler gibi tuhaf tuhaf cümleler kuruyon @Harunnn60
Eskiden foruma ara vermiştim sonra bir yılbaşı akşama giriş yapmıştın , bende dedim hoşgeldin filan sonra ben girmedim yiğenim yanlışlıkla girmişti demiştin Hatırlarsın @ÇiğdemSürekli mi??? Bişey anlatmadım ki çok onla ilgili.
Yuhhh kaç seneki önceki olay Ayrıca o tablet değil telefonduEskiden foruma ara vermiştim sonra bir yılbaşı akşama giriş yapmıştın , bende dedim hoşgeldin filan sonra ben girmedim yiğenim yanlışlıkla girmişti demiştin Hatırlarsın @Çiğdem
İndirmeye bırakıyorum de ben senin kadarda yaslı değilim @Harunnn60Kız nadasa bırakmak zaten yeni nesil veelt sylemi değil ki Anangillere sor bakim ne demekmiş
Eskiden foruma ara vermiştim sonra bir yılbaşı akşama giriş yapmıştın , bende dedim hoşgeldin filan sonra ben girmedim yiğenim yanlışlıkla girmişti demiştin Hatırlarsın @Çiğdem
Foruma girip ben değilimmi diyor onu hatırlamıyorum 😱 😱 😱Yuhhh kaç seneki önceki olay Ayrıca o tablet değil telefondu
Senin yukarda demene göre ben sürekli bir mazaret üretmişim gibi son zamanalrdaya cıkıyor
Ahaha Hadi bee ordanİndirmeye bırakıyorum de ben senin kadarda yaslı değilim @Harunnn60
Not defterine baktım aman sende yılbaşı diye hatırlıyorumYuhhh kaç seneki önceki olay Ayrıca o tablet değil telefondu
Senin yukarda demene göre ben sürekli bir mazaret üretmişim gibi son zamanalrdaya cıkıyor
Çene çalarkan bakamadım bildirimler olmuştur bir bakıp yatmayı düşünüyorum @Forumdash
Hayır yalan yanliş anlatacak şimdi sanaForuma girip ben değilimmi diyor onu hatırlamıyorum 😱 😱 😱
Not defterine bile kayıt etmiş olayı @Harunnn60Hayır yalan yanliş anlatacak şimdi sana
Tabletmiymiş cepmiymiş Onu söyle de bacımı yanliş düşündürtme
@destere için yapardınÇene çalarkan bakamadım bildirimler olmuştur bir bakıp yatmayı düşünüyorum @Forumdash
Saat erken gibi hala ama akşamdan beridir forumdayım Giresundan İstanbula koşmuş gibi yorgun hissediyorum şuan kendimi
üff öyleydi işte be sende hatırladın Şu yiğenlerine tablet vereceğine az ilgilen Ne zaman sorsak tableti onlara veriyorsun İlgilenmek istemiyorsan @Çiğdem bacım ilgilenirHayır yalan yanliş anlatacak şimdi sana
Evet silmiyormuş mesajları Neyine yarıcaksaNot defterine bile kayıt etmiş olayı @Harunnn60
@xemrexxx Karadeniz denizinde öküzlermi ne yüzen bir foto haber mi ne paylasmıstı destere sizin tarafa geiyor yüzerek diye @Harunnn60
Evet silmiyormuş mesajları Neyine yarıcaksa
Mahsene tıkma sebepleri olarak tutuyor işteüff öyleydi işte be sende hatırladın Şu yiğenlerine tablet vereceğine az ilgilen Ne zaman sorsak tableti onlara veriyorsun İlgilenmek istemiyorsan @Çiğdem bacım ilgilenir
Hadi yatıyorum çüşss
Bana işlemez Yaşlıyım bana ne konsutugumu unutmam. Unutursam gerçekten unutmusurum ve hep bunu kullanırım tanımış olmanız lazım ya neyse @Harunnn60Mahsene tıkma sebepleri olarak tutuyor işte
Hala ne zaman sorsam diyorsun Şuan bana bişeyle hitam ediyorsan didiklerim yani @Çiğdem
Vlla olayı yarın araştırıcam Burda belki oturduğumuz yattığımız yerden yazıyoruz ama cidden saatlerce olunca insan bir yorgun hissediyor kendini Yarın Harundan detaylıca öğrenirim foruma girip ben değilim demişsinüff öyleydi işte be sende hatırladın Şu yiğenlerine tablet vereceğine az ilgilen Ne zaman sorsak tableti onlara veriyorsun İlgilenmek istemiyorsan @Çiğdem bacım ilgilenir
Hadi yatıyorum çüşss