Çünkü gideceğin tarihi bilmiyorsun , biliyorum zor bir durum
Çünkü gideceğin tarihi bilmiyorsun , biliyorum zor bir durum
Bacıma kaç kere dedimÇünkü gideceğin tarihi bilmiyorsun , biliyorum zor bir durum![]()
Bacıma kaç kere dedim@Çiğdem Hatta sen de vardın derken. Bacım acaba sen ne zaman gideceksin dediğim zaman senden bi hafta önce diyor
Ben niye ona cayımı demle diyorum
![]()
Ben ne zaman gidersem 1 hafta gün say 7.günün sonunda uğurla @Forumdash abicimizi gitmezse mahsenenine tıkarsınÇünkü gideceğin tarihi bilmiyorsun , biliyorum zor bir durum![]()
Aman sende git. ? ?Ben ne zaman gidersem 1 hafta gün say 7.günün sonunda uğurla @Forumdash abicimizi gitmezse mahsenenine tıkarsın![]()
![]()
![]()
Sana söylemedim mi??? Kurup durmasın gerçekten tımarhanelik olcakBen ne zaman gidersem 1 hafta gün say 7.günün sonunda uğurla @Forumdash abicimizi gitmezse mahsenenine tıkarsın![]()
![]()
![]()
Sana söylemedim mi??? Kurup durmasın gerçekten tımarhanelik olcak![]()
Benim yerime @Forumdash gidip fındıkları toplayıp gelse 1 haftada sonrada kendi yerine gitseAman sende git. ? ?
Hiç denemedik deneyek mi![]()
@Harunnn60 Pehleyen ifade atmıs ama anlamadı sanırım o dediğimi şu yüzden dedim ben bu sayede gitmemiş olurdumBen gidersem beni ararsınız ama.@Çiğdem
Bacım ben seni biliyorum merak etme@Harunnn60 Pehleyen ifade atmıs ama anlamadı sanırım o dediğimi şu yüzden dedim ben bu sayede gitmemiş olurdum![]()
![]()
@Harunnn60 Her gidişinde ben özlüyordum yanı forumdash o dönemlerde olmadından bilmez![]()
@Harunnn60 Pehleyen ifade atmıs ama anlamadı sanırım o dediğimi şu yüzden dedim ben bu sayede gitmemiş olurdum![]()
![]()
@Harunnn60 Her gidişinde ben özlüyordum yanı forumdash o dönemlerde olmadından bilmez![]()
Neyse size iyi geceler uşaklar...PCyi nadasa bırakmam gerekBacım ben seni biliyorum merak etme![]()
Senin 3 gün
Bende değil yeğende
Boşa bırakcam dizi film insin boştayken
Şu yeğenin maşallah sana çalışıyorBende değil yeğende
Boşa bırakcam dizi film insin boştayken![]()