Vlla benim zaten biliğim bişi yok abicim o konudaBana işlemez Yaşlıyım bana ne konsutugumu unutmam. Unutursam gerçekten unutmusurum ve hep bunu kullanırım tanımış olmanız lazım ya neyse @Harunnn60
Vlla benim zaten biliğim bişi yok abicim o konudaBana işlemez Yaşlıyım bana ne konsutugumu unutmam. Unutursam gerçekten unutmusurum ve hep bunu kullanırım tanımış olmanız lazım ya neyse @Harunnn60
Evet tapatalk uyguluması yuzunden öyle bişey olmuştuVlla olayı yarın araştırıcam Burda belki oturduğumuz yattığımız yerden yazıyoruz ama cidden saatlerce olunca insan bir yorgun hissediyor kendini Yarın Harundan detaylıca öğrenirim foruma girip ben değilim demişsin
Neyse gerçekten bende de bi yorgunluk var İyi geceler ikinize de @Harunnn60Vlla benim zaten biliğim bişi yok abicim o konuda
Yeğenlerinmi girmiş şifren otomatikse eğer @Harunnn60Evet tapatalk uyguluması yuzunden öyle bişey olmuştu
@xemrexxx Enerjimizimi emdi naptı dracula 😱 😱 😱 @Harunnn60Neyse gerçekten bende de bi yorgunluk var İyi geceler ikinize de @Harunnn60
Gider ayak tüm istatistiğimi bozduBizim goygoylar bitmez ki abicim Haftalık mesajnıın yarısını yazmıssın işte @xemrexxx sana faydası dokundu
Eğleniyoruz işte abicim uzun zaman sonra böyle hareketlilik güzeldi bende yatıyorum cicili bicili rüyalarGider ayak tüm istatistiğimi bozdu
Hoştttt be sen kimsin o hepinizin büyüğü, küçük olsa neyse deKardeşi larak benden isteyeceksin @Forumdash ı doğru değilmi @xemrexxx
Eve gireyim bak anandan emdiğin sütü burnundan getircemBu daha eve girmeden beni tehdit ediyor @serhatt
O bıçağı yediririm sana sen zararlı çıkarsın
Hangisi reyiz ,Mehmet Ali Erbilin dizisini hatırlıyor musun @xemrexxx
Eve gireyim bak anandan emdiğin sütü burnundan getircem
İstemiyor adam seni ayoll @xemrexxx sana bahçivan falan bulsun senin sınıfında olan kişiler @ForumdashHoştttt be sen kimsin o hepinizin büyüğü, küçük olsa neyse de
@pompy Hangi diziyi çaldığını bulmuş hemen @xBUGRAx @Forumdash @serhatt @Harunnn60Hangisi reyiz ,
Kızın laneti Hilalin laneti @Çiğdem