Tanıtımda bile reytingi uçurdun İlk bölüm ne zaman diyor seyircileradsfsadgsahDizi reyting almazsa suçu size atmak için kabul ettim @Çiğdem
Tanıtımda bile reytingi uçurdun İlk bölüm ne zaman diyor seyircileradsfsadgsahDizi reyting almazsa suçu size atmak için kabul ettim @Çiğdem
Sen önce haddini bil kocanı bile elinde tutamamışsın beceriksz@Forumdash Abicim burda yokken ben onun yerinede seni red ederim @xemrexxx
Dizi reyting almazsa suçu size atmak için kabul ettim @Çiğdem
@xBUGRAx sana yemek programı yapar
Aaa bu arada @xemrexxx kendisi dedi pompy kanalında olacak diyeNe kadrosu be bir tek @mesmeso61 var onun da yeni sezonda durumu belli değil. Memlekete gideceğim kanal boş kalacak bir bildiğim var herhalde.
Kİz senin de mi yatağına geliyor @serhatt da reddediyorsun 😱 Serhat iyice kudurmuş ben şakasına herkese verir diyordum dizide meğer ciddiye almış 😱 @xBUGRAx @dreamy@Forumdash Abicim burda yokken ben onun yerinede seni red ederim @xemrexxx
Onu @Harunnn60 sanırım mahsene kapatıyor dizide @Forumdash @xemrexxxSen önce haddini bil kocanı bile elinde tutamamışsın beceriksz
Hhaha hayırr bee @Forumdash abicime yaklastırmam diyorum @serhatt
sana soran kimHhaha hayırr bee @Forumdash abicime yaklastırmam diyorum @serhatt
en sevdiğim tiplemeseydi. Senle konusmustuk dimi yine
Yaparlarsa alırım elbet de yanaşan yok. @Çiğdem'i tenzih ediyorum zaten de diğerlerinden tık yok.Parlak takımın yok mu?? oradaki kişiler yeter Hepsi birer program yapsa çüşlük reyting alıyorsun
Müstahak sana Herkes neyin ne oldugunu şuan göruyorYaparlarsa alırım elbet de yanaşan yok. @Çiğdem'i tenzih ediyorum zaten de diğerlerinden tık yok.
Evet ben kişilerin değil ailelerin evlendiğine inanırım Kişiyle anlaşiyorsam zaten evlenmeden de anlaşirim Önemli olan ailelerin anlaşmasıKardeşi larak benden isteyeceksin @Forumdash ı doğru değilmi @xemrexxx
Olsun bu dizi de reytinglerimize çok iyi gelirdi.