algisi bozuk onun
Adam rolunun hakkını veriyor nekadar teori üretirse bu konu sınırları içinde hakkıdırHee gelecek mi diyorsun
Google a kerem yazınca bir bu bir de Kerem Bursin çıktı şimdi Kerem Bursin yapıp @serhatt in aklını daha da karıştırmayalım ayrıca @Harunnn60 parlak sevgili haketmiyir ' @Çiğdem @ForumdashBen niye o'yum?
Buna göre Forumdash yazınca adnan mı cıktı @Çiğdem @Harunnn60Google a kerem yazınca bir bu bir de Kerem Bursin çıktı şimdi Kerem Bursin yapıp @serhatt in aklını daha da karıştırmayalım ayrıca @Harunnn60 parlak sevgili haketmiyir ' @Çiğdem @Forumdash
Aşk istiyorum.Google a kerem yazınca bir bu bir de Kerem Bursin çıktı şimdi Kerem Bursin yapıp @serhatt in aklını daha da karıştırmayalım ayrıca @Harunnn60 parlak sevgili haketmiyir ' @Çiğdem @Forumdash
Daha yazmamiş bile geri al geri al çabukkkkAaa iyi hatırlattın kalbe çevirdim @xemrexxx
Yok o önceden belliydiBuna göre Forumdash yazınca adnan mı cıktı @Çiğdem @Harunnn60
Çabuk değiştir, çevrem gereği sarışınlardan nefret ediyorum. Esmer birini bul bari.Google a kerem yazınca bir bu bir de Kerem Bursin çıktı şimdi Kerem Bursin yapıp @serhatt in aklını daha da karıştırmayalım ayrıca @Harunnn60 parlak sevgili haketmiyir ' @Çiğdem @Forumdash
Aaa iyi hatırlattın kalbe çevirdim @xemrexxx
Oldu muDaha yazmamiş bile geri al geri al çabukkkk
Boynuz iması mı yapıyor sana acabaBuna göre Forumdash yazınca adnan mı cıktı @Çiğdem @Harunnn60
Bizim görüşmeler daha bitmemişti ama.Oldu mu
@xemrexxx in kafasındakı kişi çıkıyor tesadüf işte @Harunnn60Buna göre Forumdash yazınca adnan mı cıktı @Çiğdem @Harunnn60
O beceremez bu işleri@xBUGRAx @serhatt in doktoru olsun bence bu hale gelmesi için kesilip budanmasi lazım Buğra bir güzel halleder o işi @Forumdash @Çiğdem
Kerem bursini hiç sevmemGoogle a kerem yazınca bir bu bir de Kerem Bursin çıktı şimdi Kerem Bursin yapıp @serhatt in aklını daha da karıştırmayalım ayrıca @Harunnn60 parlak sevgili haketmiyir ' @Çiğdem @Forumdash
Kalbe çevirdimYok o önceden belliydi
Galiba da geçmişimde öyle bişey yokBoynuz iması mı yapıyor sana acaba
Oldu mu
@pompy Yine iyisin bu faydasız @xemrexxx bir işine yarıcak @Harunnn60 @serhattDaha yazmamiş bile geri al geri al çabukkkk
Organlarının ölçü süne bağlı bence sevginKerem bursini hiç sevmem
@Aserat suçlular çiğdem ve faruktur