xBUGRAx
Süper Emekli
Ne münasebet hardala mı kaldım.
Yanımda birisi olsun hayır demem.Seni buraya göndericem dizi finalinde
Ekli dosyayı görüntüle 69748
PT çekimlerinde öyle demiyordun.Ne münasebet hardala mı kaldım.
@xBUGRAx @serhatt in doktoru olsun bence bu hale gelmesi için kesilip budanmasi lazım Buğra bir güzel halleder o işi @Forumdash @Çiğdem
Özele bir baksana azıcık.@xBUGRAx @serhatt in doktoru olsun bence bu hale gelmesi için kesilip budanmasi lazım Buğra bir güzel halleder o işi @Forumdash @Çiğdem
pompy ni de korumasan olmaz zaten.Bu arada başlığa yenisu yaz @pompy ın kanal ismini yazda reyting oraya eklensin haftaya @xemrexxx @Forumdash @Harunnn60 @serhatt
@pompy desteğim olmasa kabul etmezdim adsafgdhsadjaskda @xemrexxxBu arada başlığa yenisu yaz @pompy ın kanal ismini yazda reyting oraya eklensin haftaya @xemrexxx @Forumdash @Harunnn60 @serhatt
Tek gidicen orada zincirli yaşicanYanımda birisi olsun hayır demem.
PT çekimlerinde öyle demiyordun.
Rahmetlinin geri dönüşüne bir hazırlık olarak algılıyor @Harunnn60 @xemrexxx
algisi bozuk onunRahmetlinin geri dönüşüne bir hazırlık olarak algılıyor @Harunnn60 @xemrexxx
Evetde kanal ismi yazmazsa pazartesi reyting boşa gidecek @xemrexxx öyle durumda da desteği çekeriz
Hee gelecek mi diyorsun
@xemrexxx ve @destere her zaman iyi polis kötü polistir bunu unutmayın sadece bunu diyorumRahmetlinin geri dönüşüne bir hazırlık olarak algılıyor @Harunnn60 @xemrexxx
Hhaha bir o kalmıstı ayoll şey etmediğin 😱 😱 😱 @Forumdash @xemrexxxpompy ni de korumasan olmaz zaten.
Sorularıma cevap veremiyorsun.algisi bozuk onun