Çünkü gideceğin tarihi bilmiyorsun , biliyorum zor bir durum
Çünkü gideceğin tarihi bilmiyorsun , biliyorum zor bir durum
Bacıma kaç kere dedimÇünkü gideceğin tarihi bilmiyorsun , biliyorum zor bir durum
Bacıma kaç kere dedim@Çiğdem Hatta sen de vardın derken. Bacım acaba sen ne zaman gideceksin dediğim zaman senden bi hafta önce diyorBen niye ona cayımı demle diyorum
Ben ne zaman gidersem 1 hafta gün say 7.günün sonunda uğurla @Forumdash abicimizi gitmezse mahsenenine tıkarsınÇünkü gideceğin tarihi bilmiyorsun , biliyorum zor bir durum
Aman sende git. ? ?Ben ne zaman gidersem 1 hafta gün say 7.günün sonunda uğurla @Forumdash abicimizi gitmezse mahsenenine tıkarsın
Sana söylemedim mi??? Kurup durmasın gerçekten tımarhanelik olcakBen ne zaman gidersem 1 hafta gün say 7.günün sonunda uğurla @Forumdash abicimizi gitmezse mahsenenine tıkarsın
Sana söylemedim mi??? Kurup durmasın gerçekten tımarhanelik olcak
Benim yerime @Forumdash gidip fındıkları toplayıp gelse 1 haftada sonrada kendi yerine gitseAman sende git. ? ?
Hiç denemedik deneyek mi
@Harunnn60 Pehleyen ifade atmıs ama anlamadı sanırım o dediğimi şu yüzden dedim ben bu sayede gitmemiş olurdumBen gidersem beni ararsınız ama.@Çiğdem
Bacım ben seni biliyorum merak etme@Harunnn60 Pehleyen ifade atmıs ama anlamadı sanırım o dediğimi şu yüzden dedim ben bu sayede gitmemiş olurdum
@Harunnn60 Her gidişinde ben özlüyordum yanı forumdash o dönemlerde olmadından bilmez
@Harunnn60 Pehleyen ifade atmıs ama anlamadı sanırım o dediğimi şu yüzden dedim ben bu sayede gitmemiş olurdum
@Harunnn60 Her gidişinde ben özlüyordum yanı forumdash o dönemlerde olmadından bilmez
Neyse size iyi geceler uşaklar...PCyi nadasa bırakmam gerekBacım ben seni biliyorum merak etme
Senin 3 gün
Bende değil yeğende
Boşa bırakcam dizi film insin boştayken
Şu yeğenin maşallah sana çalışıyorBende değil yeğende
Boşa bırakcam dizi film insin boştayken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?