UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Avrupa Konferans Ligi - Genel Yorum & Sohbet Konusu 🌠

Maçkolik'den baktım şimdi, ligin ilk devresinde mal gibi 2-0'dan 2-2'ye getirttiğimiz maçın öncesinde en son üst 2014 yılına ait
Bu veriler ışığında bakarsak çok iddialı cümleler kuruyorsun
Tamam işte ikisi de neredeyse aynı tas aynı hamam.
Sadık Çiftpınar veya Serdar Aziz oynarsa gol yedirebilirler takımlarına. Çiftpınar kırmızı kart yerse şaşırmam. Takımın gol yemediği maç zaten yok. Attığı goller ise saçma sapan. Galatasaray'ın aşağı kalır yanı yok, sadece daha derli toplu ve istikrarlı. Soldado, Volkan Demirel potansiyel kırmızı kartlık adamlar.

Bana sadece 1 tane neden söyleyin şu maçta 3 gol olmaması için.
@Sherlock @Maskeli Fedai

“Maskeli Fedai’nin üst oynaması”

İki tarafta da gol atma becerisine sahip oyuncu olmaması?
Ancak penaltı olursa bizim kara oğlan sahneye çıkıyor, Fener'de o da yok zaten

Hiç sanmıyorum ya her zamanki gibi acayip sıkıcı bir Gs-Fb maçı bekliyorum ben
En atraksiyonlu maç ilk devre oldu işte daha da bir 4-5 sene görmeyiz öyle maç

Bizim defans leş olacak, cezalılardan dolayı. Fener’in defans zaten evlere şenlik. Bizim hücum hattı formda, özellikle kel... En az 3 gol olur bence o yüzden Utku beyciğim.

İki tarafta da gol atma becerisine sahip oyuncu olmaması?
Ancak penaltı olursa bizim kara oğlan sahneye çıkıyor, Fener'de o da yok zaten
Belhanda, Onyekuru falan bir şekilde atarlar ama FB'nin de katkısı olmalı maçın üst bitebilmesi için.

Belhanda, Onyekuru falan bir şekilde atarlar ama FB'nin de katkısı olmalı maçın üst bitebilmesi için.
Zaten santrafordan değil arkasındakilerden medet umuyoruz sadece
Valla Donk, Semih, Ahmet üçlüsünden ikisi oynacak muhtemelen defansta. Ama yine de Fener gol atabilir diye güvenebiliyor musun?

Zaten santrafordan değil arkasındakilerden medet umuyoruz sadece
Valla Donk, Semih, Ahmet üçlüsünden ikisi oynacak muhtemelen defansta. Ama yine de Fener gol atabilir diye güvenebiliyor musun?
Vallahi billahi beni illa konuşturtacaksınız: Diagne hat-trick yapacak.

Şaka şaka, ama üst bitmesi konusunda ciddiyim.

Vallahi billahi beni illa konuşturtacaksınız: Diagne hat-trick yapacak.

Şaka şaka, ama üst bitmesi konusunda ciddiyim.
Bu hafta dünyanın en uyduruk hat-trickini yaptı adam. İki tane penaltı golü bir tane de Emre'nin vurduğu kafanın ona çarparak gol olması
Böyle bir balın tekrarlanma ihtimali %0.0000001'dir

Neyse @Maskeli Fedai ile ben alt, senle @Sherlock üst diyorsunuz. Giriyor muyuz iddiaya?

Ben bu maçtaki herhangi bir şeye şaşırmam.
Böyle bir maç 20-25 yılda anca gelir.

Nesine(.com)?
(iyi reklam)