Benim cevabım ikimizin avatarında duruyorBugün hangi maçtayız beyler? İkisinin de konusu açıldı. @MasacRE @Maskeli Fedai @DarkLegenD @Tolstoyevski @MEnes
Benim cevabım ikimizin avatarında duruyorBugün hangi maçtayız beyler? İkisinin de konusu açıldı. @MasacRE @Maskeli Fedai @DarkLegenD @Tolstoyevski @MEnes
Benim cevabım ikimizin avatarında duruyor
Asıl siz gelin Şerlok bey, Barca alır o turu zaten asıl heyecan buradaBir kere de şaşırtın beni Utku bey, gelin Messi izleyelim.
@MasacRE beycim ile beraber Ajax takımını destekleyeceğiz sayın Gs'li dostumSayın Gs'li dostuma etiket gitmemiş... @Maskeli Fedai
İddaada Ajax'a mı oynadın yoksa@MasacRE beycim ile beraber Ajax takımını destekleyeceğiz sayın Gs'li dostum
Asıl siz gelin Şerlok bey, Barca alır o turu zaten asıl heyecan burada
Umudumuz o yönde ama kolay maç değil,çok fena bir takım AjaxRonaldo hırslanmıştır, 3-5 tane atar gönderir Ajax'ı.
Umudumuz o yönde ama kolay maç değil,çok fena bir takım Ajax
Şimdi kadrolara baktım da aşırı defansif çıkmış Juve. Ne yapıyor bu adam böyle ya, deplasman maçında bile daha ofansif kadro vardı o dahi etkisiz kalmıştı hücumda. Bu takım ne yapacak şimdi, Ronaldo'ya topu bile atamaz bu kazmalar.Gönlüm Ajax'tan yana zaten ama Ronaldo bu, sağı solu belli olmaz.
Barcelona yine aynı zihniyet (500 pas, 0 gol) ile oynayacaktır. Bu yüzden Juventus vs Ajax maçını izleyeceğim.Bugün hangi maçtayız beyler? İkisinin de konusu açıldı. @MasacRE @Maskeli Fedai @DarkLegenD @Tolstoyevski @MEnes
Şimdi kadrolara baktım da aşırı defansif çıkmış Juve. Ne yapıyor bu adam böyle ya, deplasman maçında bile daha ofansif kadro vardı o dahi etkisiz kalmıştı hücumda. Bu takım ne yapacak şimdi, Ronaldo'ya topu bile atamaz bu kazmalar.
Bugün hangi maçtayız beyler? İkisinin de konusu açıldı. @MasacRE @Maskeli Fedai @DarkLegenD @Tolstoyevski @MEnes
Siz mi biraz cahilsiniz yoksa ben mi biraz bilgiliyim bilmiyorum.Al, bak, Juventus yarı finalde. ManC zaten İngiltere'nin köy takımı olan, 2017'de kurulan Tottenham'a 16 tane gol atacak. Şu gezegendeki tek akıllı sizsiniz zaten.
Hem ŞL hem de AL'de tam anlamıyla bir İngiliz Bahar'ı yaşanıyor. Şampiyonlar Ligi çeyrek finallerine 4, Avrupa Ligi yarı finaline 2 takım çıkardılar. Ve muhtemelen finaller Liverpool vs Tottenham, Chelsea vs Arsenal şeklinde oynanacak. Mu-az-zam. Keyfim yerinde ve bu ihtimallerin gerçekleşmesini bekliyorum.
Aha zehirli ok da buradaymış @Tolstoyevski @Maskeli Fedai @DarkLegenDAjax - Barcelona finali şimdiden hayırlı olsun...