Hem onu, hem de başka bir şeyler daha vardı şüphe uyandıracak. Hatırlayamadım ama şu an.
Benim dikkatimi çekmedi nedense. kızların bu kadar etkie deceği için dikkat etmemişimdir muhtemelen.
Hem onu, hem de başka bir şeyler daha vardı şüphe uyandıracak. Hatırlayamadım ama şu an.
İşte zamanında izleseydin bütün teorileri bilirdin.Benim dikkatimi çekmedi nedense. kızların bu kadar etkie deceği için dikkat etmemişimdir muhtemelen.
Bilmiyorum hep atlıyorum ben böyle artık 2. sezona. Şimdi ne izliyırsun topluca söyle bakalım.İşte zamanında izleseydin bütün teorileri bilirdin.
Ben pek bir şey izlemiyorum şu sıralar. Topluca izlenen 6 Feet Under var. Onda da 2 sezon geriden takip ediyorum milleti.Bilmiyorum hep atlıyorum ben böyle artık 2. sezona. Şimdi ne izliyırsun topluca söyle bakalım.
Ben pek bir şey izlemiyorum şu sıralar. Topluca izlenen 6 Feet Under var. Onda da 2 sezon geriden takip ediyorum milleti.
Friends izle ama çok seversin.
FF3'tekilerden daha çok izlemek istediğim filmler var benim. Ne yapacağım bilmiyorum.Ona sıra gelene kadar indirip izleyemediklerim ve FF3'dekiler var daha.
FF3'tekilerden daha çok izlemek istediğim filmler var benim. Ne yapacağım bilmiyorum.
5. bölüm nasıl başladı öyle. Çok dönüm noktalı ve çok fena bir bölümdü.
Başlangıçta cineyetin çözüldüğünü görerek zaten şok yaşadım sonra normal hayatı anlatmaya başladı Marty ben her halde gerçekten çözüldü ve şimdiki zamanda olanlar olacak derken 40. dakikalarda şok yaşıyorsun. Efsane olu verdi dizi bir abda.
Dikkat çekti izlediğimiz hikaye ile Rust ve Marty'nin anlattığı hikaye bir yerden sonra farklılarştı. Çok enteresandı.
Bölüm sonalara doğru iyice şaşırdı zaten. Ne oluyoruz laağğnn dedim. Rust eğer Sarı kral falan çıkarsa müthiş saçmalık oluyor ama öyle olacağına ihtimal daha vermiyorum.
Bir kaç küçük ayrıntı yakaladık saçmalığına kapıldı benceoradaki zenci dedektifler. Öyle bir şey çıkmayacak ama O katil ile tanışıp hayatınınd eğişeceği bir gerçek gibi.
Bölüm sadece ağzım açık kaldı dedirtti. 10/10 puan verdim.
Benim aklıma takılan. Sizin yorumalrınızı okuyorum ve 5. bölümde herkes Marty'nin kızına takılmış. Daha önce ne olmuştu onla ilgili. 5. bölümde çizdiği resimlerimi kastediyor herkes. @OzaN @Forumdash @berkann
O kızın çizdiği resimleri hakkındaki yorumlarımı bulamadım şimdi Ama zaten o olayla ilgili birşey çıkmayacağina kanaat getirmiştim O resimleri de @berkann gündeme getirmişti sanırım
Ama o haftasında gündemi olmuştuEvet ben getirmiştim ama tek değildim. Ekşi'de de benim gibi düşünenler vardı.
ben bu kızı tanıyorum bir yerden diyordum ki şimşek hırsızında oynamıştı@Harunnn60 yorumlarını bu sayfaya alalım
bak buda bonusu bir demet alexandra dadario
@MelankoliK ve @gözlemci de bu diziye başlayacaktı bir ara öyle dedilerde sonra kayboldular umarım sen kaybolmazsın
birde burda görsen bir daha vazgeçemezsin )ben bu kızı tanıyorum bir yerden diyordum ki şimşek hırsızında oynamıştı
yarın başlıyorum brde diğer kadın vardı onunda resmini atsanabirde burda görsen bir daha vazgeçemezsin )
istersen @sokak sanati na sor ?
hele bir sahnesi var kızın üstüste üç kez tekrar tekrar izledim çok yetenekli
evt bu kadın bu kadında çok iyi oynuyordu
ama bunun yeteneklerini ayrıntısıyla göstermiyorlardı dadarionun her bir tarafındaki yeteneği tek sahneyle keşfetmiştikevt bu kadın bu kadında çok iyi oynuyordu