bir ilk 10 dakikasına bakmıştım zamanında niyeyse tam alışamadım diziye sorun bendemiydi anlamadım )
tekrar yine denerim ilk sahneler çok önemli seyirci için bazen anında kndisine çeker konu bazende uzaklaştırır belki devam etsem ısınacağım diziye ama ilk sahneler bana pek sıcak gelmedi
Reddington karakteri aslında tam senin seveceğin karakter
Rust ve Marty olmadan nasıl olur diye soruyorum kendime. Neyse şunu bırakıp, kaçıyorum.
7. ve 8. bölümlerdeyiz
11'inci bölümdeyim ama 1-2 gün @destere'yi bekleyebilirim.(daha öncede 1-2 gün beklemiştim)
11'inci bölümdeyim ama 1-2 gün @destere'yi bekleyebilirim.(daha öncede 1-2 gün beklemiştim)
İyi haftaya hep beraber yeni bölümü yorumlariz (dimi?)
Amacım o zaten size yetişmek,tek başına izlemenin tadı çıkmıyor.İyi haftaya hep beraber yeni bölümü yorumlariz (dimi?)
Ben şu yeni diziyi izleceğim,yetişirsin.sen uçmuşsun )
yetişmeye çalışırım nefesim kesilmese iyidir
araya diğer diziler girmese çoktan yetişirdim
bu nasıl puandır ya2. bölümü izledim ve dizinin yavaş ilerlediğine kannat getirdim.
Bu bölüm cinayet dışınada çıkıldı özel hayat kısmına girildi Marty'nin. Aldatmış karısını ama aldattığı kız güzel hak verilir yani Marty'e.
Rust ve Marty hep o koltukta oturmayacaklardır umarım. Ben hareketli bir şeyler bekliyorum 2014'de geçtiğimizdede.
Şu kızların balık tutmaya çalıştığı sahnede düşeceker diye tahmin ettim ama olmadı. Dizi hiç bir ön görüme uymuyor.
Sondaki sahnedende pek bir şey çıkartamadım. Ama müzikler çok iyi. Bob Marley tarzı bir şey ama dinlemedim hiç.
6.5/10
Bence normal puanlar siz abarttınız.bu nasıl puandır ya
6 buçuk, yedi ?
ben true da 8.5 dan aşağı düşecek bölüm izlemedim sırf ikinci bölümde marty nin takıldığı kız en az 8 puan değerinde
bu nasıl puandır ya
6 buçuk, yedi ?
ben true da 8.5 dan aşağı düşecek bölüm izlemedim sırf ikinci bölümde marty nin takıldığı kız en az 8 puan değerinde
Bence normal puanlar siz abarttınız.
İleride daha yüksek puan verilecek bölümler var o ayrı.
tarz olarak dizi ilk başlarda veya ortalarda ağırda gitse rust ve marty arasındaki dyaloglar bir harikaydı tempolu 100 dizi yanyana gelse true nun bir bölümüne değişmemİyi ama yavaş gidiyor. Severek izliyorum özellikle müzikler, oyuncular falan dehşet ama gelişme ve şaşırtmaca çok az. O kısımdan kırdım puanları.
Kız içinde ekledim zaten puan.
5. bölüm nasıl başladı öyle. Çok dönüm noktalı ve çok fena bir bölümdü.
Başlangıçta cineyetin çözüldüğünü görerek zaten şok yaşadım sonra normal hayatı anlatmaya başladı Marty ben her halde gerçekten çözüldü ve şimdiki zamanda olanlar olacak derken 40. dakikalarda şok yaşıyorsun. Efsane olu verdi dizi bir abda.
Dikkat çekti izlediğimiz hikaye ile Rust ve Marty'nin anlattığı hikaye bir yerden sonra farklılarştı. Çok enteresandı.
Bölüm sonalara doğru iyice şaşırdı zaten. Ne oluyoruz laağğnn dedim. Rust eğer Sarı kral falan çıkarsa müthiş saçmalık oluyor ama öyle olacağına ihtimal daha vermiyorum.
Bir kaç küçük ayrıntı yakaladık saçmalığına kapıldı benceoradaki zenci dedektifler. Öyle bir şey çıkmayacak ama O katil ile tanışıp hayatınınd eğişeceği bir gerçek gibi.
Bölüm sadece ağzım açık kaldı dedirtti. 10/10 puan verdim.
Benim aklıma takılan. Sizin yorumalrınızı okuyorum ve 5. bölümde herkes Marty'nin kızına takılmış. Daha önce ne olmuştu onla ilgili. 5. bölümde çizdiği resimlerimi kastediyor herkes. @OzaN @Forumdash @berkann