sana buldugum diziden çok fazlası var sanki adamlar senin için bir dizi yapmışlarama bunun yeteneklerini ayrıntısıyla göstermiyorlardı dadarionun her bir tarafındaki yeteneği tek sahneyle keşfetmiştik
sana buldugum diziden çok fazlası var sanki adamlar senin için bir dizi yapmışlarama bunun yeteneklerini ayrıntısıyla göstermiyorlardı dadarionun her bir tarafındaki yeteneği tek sahneyle keşfetmiştik
kesin izlemişimdir benlik dizi var ve ben izlemedim öylemi bunu tarih yazmamıştır )sana buldugum diziden çok fazlası var sanki adamlar senin için bir dizi yapmışlar
izlemdiğine eminimkesin izlemişimdir benlik dizi var ve ben izlemedim öylemi bunu tarih yazmamıştır )
niye yarın ? madem öyle bir dizi var bugün söyle araştırayım biraz nasıl bişeymiş yarın boş zamanım yok )izlemdiğine eminim
olmaz ilk ben izleyecegm 😎niye yarın ? madem öyle bir dizi var bugün söyle araştırayım biraz nasıl bişeymiş yarın boş zamanım yok )
Ben çok aşırı yoğunum,bakalım bi elimdekiler bitsin.@Harunnn60 yorumlarını bu sayfaya alalım
bak buda bonusu bir demet alexandra dadario
@MelankoliK ve @gözlemci de bu diziye başlayacaktı bir ara öyle dedilerde sonra kayboldular umarım sen kaybolmazsın
elindeki diziler hangileriydi ben unuttum ) o kadar çok dizi önerdimki ben hatırlamıyorum şu anda ne izlediğiniBen çok aşırı yoğunum,bakalım bi elimdekiler bitsin.
yarın dediğin bugün değilmiydi? dizi ismini bekliyoruzolmaz ilk ben izleyecegm 😎
Revenge,Pll, Prison Break Eye Candy hatırlamazsın tabi onca dizi önerdin ben bile hatırlamıyom çoğunuelindeki diziler hangileriydi ben unuttum ) o kadar çok dizi önerdimki ben hatırlamıyorum şu anda ne izlediğini
yarın dediğin bugün değilmiydi? dizi ismini bekliyoruz
Hadi ya ben niye hatırlamıyorum@Harunnn60 yorumlarını bu sayfaya alalım
bak buda bonusu bir demet alexandra dadario
@MelankoliK ve @gözlemci de bu diziye başlayacaktı bir ara öyle dedilerde sonra kayboldular umarım sen kaybolmazsın
Revenge,Pll, Prison Break Eye Candy hatırlamazsın tabi onca dizi önerdin ben bile hatırlamıyom çoğunu
empire a da başlamadın daha bugün beşinci bölümü izledim harikaydı ya )Hadi ya ben niye hatırlamıyorum
Zamanım olursa buna da bakarım bir ara
Bana Empire 'den hiç bahsetmedin ki ) Dizinin türü ve konusu ?empire a da başlamadın daha bugün beşinci bölümü izledim harikaydı ya )
türü dram komedi ama mükemmel dizi mutlaka izle derim hatta ilk bölümüne bak sonrasını istersen devam edip etmemekte özgürsün ama ilk bölümü izlemen şartBana Empire 'den hiç bahsetmedin ki ) Dizinin türü ve konusu ?
O derece iddialı diyorsun yani ) Tamam Eye Candy'den sonra bakarımtürü dram komedi ama mükemmel dizi mutlaka izle derim hatta ilk bölümüne bak sonrasını istersen devam edip etmemekte özgürsün ama ilk bölümü izlemen şart
eye candy nin yeni bölüm çıkmışmıydı en son 4. bölümde kalmıştım @xemrexxx ile cookies e soralım onlar daha bir takip ediyorlar diziyi ?O derece iddialı diyorsun yani ) Tamam Eye Candy'den sonra bakarım
4. bölümü izlemedim, onu izleyecektimeye candy nin yeni bölüm çıkmışmıydı en son 4. bölümde kalmıştım @xemrexxx ile cookies e soralım onlar daha bir takip ediyorlar diziyi ?
izle birlikte 5. bölüme geçelim .. dizi çoğalınca yeni bölümlerin günlerini karıştırmaya başladım4. bölümü izlemedim, onu izleyecektim
Sürekli giriyorum konuya kim True Detective'e başlamış diye ama sürekli başka dizilerden konuşuyorsunuz?izle birlikte 5. bölüme geçelim .. dizi çoğalınca yeni bölümlerin günlerini karıştırmaya başladım
Bir müthiş diziye daha başlamışsın. Senin için filmci derlerdi ama dizici oldun çıktın.Yaklaşık bir haftadır izliyorum ve son bölüme kadar geldim.Yazma fırsatı bulamadım.
Çok beğendiğimi söyleyeyim önce.Oyunculuklar,yönetmenlik,senaryo ve karakter derinliği mükemmel.Zaten filmin ana konusu davalar değil karakterlerin kendisi.Woody Harrelson ve Matthew McConaughey arasındaki uyum çok iyi.Müzikler mükemmel.Dizinin kalitesi jenerikten belli oluyor zaten.
4.bölümün sonundaki plan sekans çekim mükemmeldi zaten.
Genel olarak diziye puanım:
9/10
Bundan sonra başlayacağım ilk dizi de Fargo olacak zaten.Onu da bu hafta başlayıp 1 haftaya bitiririm.Aslında izlediğim tüm dizilerde filmlerin payı var.Bazı dizilere sinemadan tanıdığım oyuncular sayesinde başladım.(House Of Cards,True Detective gibi) bazılarına da film versiyonlarını sevdiğim için (Fargo,Hannibal).Bir müthiş diziye daha başlamışsın. Senin için filmci derlerdi ama dizici oldun çıktın.
Bu bittikten sonrada Fargo'ya başla eminim yüzde yüz beğeneceksin.