Zey TV Tolstoyevski'nin Takıntıları...

Bilemeyiz, sonuçta konu ben isem bunun garantisi yoktur...

Yav hee taam kardeşim evet en orjinal sensin taam...
Eski model oluşum benim senin yaptığın şeyleri çok daha önceden yapmış olduğum ve orjinal olanın ben olduğum anlamına gelir... Yani sonradan gelen olarak gemiden atılacak birisi var ise o da sensin...

Hop @Tolstoyevski bana belirtmedi ben kendim farkedip tepki bıraktım

Şuan forum artı reelde telefon ve mesaj trafiğim yoğun ve şuan bir çok seyi gözden kaçırmam normal ama kısa zamanda telafi ediyorum

Hop @Tolstoyevski bana belirtmedi ben kendim farkedip tepki bıraktım

Şuan forum artı reelde telefon ve mesaj trafiğim yoğun ve şuan bir çok seyi gözden kaçırmam normal ama kısa zamanda telafi ediyorum
Kolay gelsin patron, sağa sola durmadan para akışı sağlıyorsun tabii işin kolay değil.

Reactions: 12.Adam and Dosi
Beni beni... Adaşını bu gemiden atmaya gönlün el verecek mi... Hiç mi üzülmeyeceksin, hiç mi arkamdan ağlamayacaksın...

Reactions: MEnes
Patronluk zor iş. Yanıma @Tolstoyevski onu aldım, o da kaytarıyor hep

Bir de disiplin, disiplin diye gezer ortalıkta.
@Tolstoyevski
Kanalın pis işlerini ben hallediyorum görünmeyen tarafta, lobilerle sendikalarla filan uğraşıp reddedilemez teklifler yapıyorum... Hukuk işleri, dava işleri, manken işleri derken...
Üstelik 2 program + 1 de taslak halinde bir projeyi de katarsak yükümüz oldukça sağlam bence...

Reactions: Dosi
Beni beni... Adaşını bu gemiden atmaya gönlün el verecek mi... Hiç mi üzülmeyeceksin, hiç mi arkamdan ağlamayacaksın...
O kadar mükemmel gönlü bol bir insanım ki gönlüm el vermiyor gerçekten... Ha ağlamak falan tabi ki yapmam ama gemiden de atmam gibi...

Pandora'nın kutusu açılalı çok oldu.

Reactions: MEnes