Zey TV Tolstoyevski'nin Takıntıları...

Konuya güldürü atmamışım yeni farkettim 😱 @Tolstoyevski @Sherlock
Neyse işlemi tamamlandım :A

Demek ki yoğun ve yorgun olduğumda mesajlarımda : A reis azaldıkça bir diğer mevzu da mesajlara tepki bırakmayı unutuyor olmammış:A

Demek ki yoğun ve yorgun olduğumda mesajlarımda : A reis azaldıkça bir diğer mevzu da mesajlara tepki bırakmayı unutuyor olmammış:A
Ve böyle şeyler hiç gözümden kaçmıyor biliyorsun:A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Ama bu gözünden kaçmış :A gerçi açan sen değilsin diye ve işte gör, ben herkese böyleyim :A
Gözümden kaçtığından emin misin... :A Yorgunluğu fark edip tepki göstermemen için belki sessiz kalmışmışımdr, ya da lanet olsun konu nasılsa benim değil diyerek hainlik etmişizdir... :A @Sherlock

Gözümden kaçtığından emin misin... :A Yorgunluğu fark edip tepki göstermemen için belki sessiz kalmışmışımdr, ya da lanet olsun konu nasılsa benim değil diyerek hainlik etmişizdir... :A @Sherlock
Hainevski :A
Bugünde yorgunum :A sabah arayan arayana 😏

O o o, isteklisin :A @Sherlock zaten sana sormadan konuk edecekti seni. İyi oldu :A
Adaşım bana sormadan bazı şeylere karar verip kötü sonuçlar aldığı oluyor ama böyle bir konu için bana sormasına gerek yok diyebilirim... :A
Yeni bölümden yeni bölüme kullanırım artık. :A Çok tehlikeli duruyorum bu avatar ile. :A

@Tolstoyevski’yi tedavi ediyorum ve dün yaşananlar da bu tedavinin bir parçası adaşım. :A

Ahahahaha sayın Gs’li dostuma bak, çok doğru bir saptamada bulunmuş. :A Akıllara hemen Avengers ve Parasite gelir...
Demek benim terapi yöntemlerimi ortalığa saçıyorsun... Hani sır olarak kalacaktı, çok ayıp... :A

Son düzenleme:
Adaşım bana sormadan bazı şeylere karar verip kötü sonuçlar aldığı oluyor ama böyle bir konu için bana sormasına gerek yok diyebilirim... :A

Demek benim terapi yöntemlerimi ortalığa saçıyorsun... Hani sır olarak kalacaktı, çok ayıp... :A
Birincisi benim senden hiçbir zaman izin almama gerek yok, ikincisi ise ne zaman kötü sonuçlar vermiş sanki bu tip kararlarım... :A

Senden öğrendiğim terapi yöntemlerini çeşitlendirdim ben, kendimden bir şeyler kattım. Bu yüzden hala sır olarak kalıyor diyebiliriz. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and MEnes

Ama bu gözünden kaçmış :A gerçi açan sen değilsin diye ve işte gör, ben herkese böyleyim :A
Vay be... Patron dedik, maaşımızı ödüyor dedik, iyi para teklif etti dedik... O gitmiş kendi kanalının logosunun bulunduğu konuya tepki dahi bırakmamış, üzücü... :A

Tedavi de başarı göstermeye başlamış, @Tolstoyevski hemen ayrıntıları yakalamaya başlamış. Dikkat dağınıklığının önüne geçeceğiz tedavinin sonunda...

Eklenecek çoğu şey eklenmiş hocam :A Ekstra olarak Fifa oynarken hiç gol sevinci yapmamasını söyleyim ben de tuhafıma gitmişti :D Golü atar atmaz geçiyor saniyesinde :A
Hocam rakibini uzun uzun sevinerek çıldırtmak istemiyor işte, ilkeli bir hareket. :A @Tolstoyevski

Eklenecek çoğu şey eklenmiş hocam :A Ekstra olarak Fifa oynarken hiç gol sevinci yapmamasını söyleyim ben de tuhafıma gitmişti :D Golü atar atmaz geçiyor saniyesinde :A

Hocam rakibini uzun uzun sevinerek çıldırtmak istemiyor işte, ilkeli bir hareket. :A @Tolstoyevski

Gol yediğimde golün tekrar tekrar izlenmesinden en hafif tabirle nefret ettiğim için, aynısını da ben yapmış olmayayım diyorum. :A Ama mesela eğer ilk golü karşı taraf atmışsa ve tekrar tekrar izlemişse, golü attığımda orta sahayı turladığım oluyor. :A

ben ilkokuldayken rahat uyguluyordum alman disiplinini bodrumda bu imkansız arkadaşımın disiplin taktiğini bodrumda türkiye uyarladım ilk okuldayken ilk yarının lideri bir anda konuşma tedavisine gittim o sırada takımın teknik direktörlüğünü bir kıza verdim 0 puan dinlememişler hiç son maç ben grup liderini yenip adamları gruptan çıkarmadım 11-0 grup üçüncüsü oldu sınıfım
Ya reis teknik direktörlük anılarını anlattığın bir dizi yazmayı düşünür müsün her zaman okurum ben :A

Birincisi benim senden hiçbir zaman izin almama gerek yok, ikincisi ise ne zaman kötü sonuçlar vermiş sanki bu tip kararlarım... :A

Senden öğrendiğim terapi yöntemlerini çeşitlendirdim ben, kendimden bir şeyler kattım. Bu yüzden hala sır olarak kalıyor diyebiliriz. :A
Kötü sonuçlar dediğim senin izin almadan benim adıma yaptığın şeylerin bazen bende olumlu karşılık bulmaması... :A MEnes bu kardeşim, işine gelmeyen bir şeyi ne zaman kabul etmiş... :A

O zaman sorun yok, biraz orjinal ol hep benim kopyam olma be adam... :A (Yine kendini övdü...) @Dosi @Tolstoyevski

Kötü sonuçlar dediğim senin izin almadan benim adıma yaptığın şeylerin bazen bende olumlu karşılık bulmaması... :A MEnes bu kardeşim, işine gelmeyen bir şeyi ne zaman kabul etmiş... :A

O zaman sorun yok biraz orjinal ol hep benim kopyam olma be adam... :A (Yine kendini övdü...) @Dosi @Tolstoyevski
Ben ne yaparsam yapayım senin işine gelir, şov yapma burada... :A

En orijinal benim, sen eski model bir tost makinesinden fazlası değilsin. :A Neredesiniz yoldaşlarım, aramızda hain var, atalım bu moruk herifi gemiden... @MasacRE @Maskeli Fedai