- Reaksiyon puanı
- 114,183
- Puanı
- 1,060
Daha kaç kişi eklenecek ?
Afişi açıklanamayan Mona Lisa görseli gibi yaptınız daha ne ekleyeceksiniz
Hahhahahah
Ya ne yapıyorsunuz @Tolstoyevski
Sona geldik sayılır, şifreli bir şekilde anlaştık @Tolstoyevski ile.Daha kaç kişi eklenecek ?
Afişi açıklanamayan Mona Lisa görseli gibi yaptınız daha ne ekleyeceksiniz
Yalnız beni şu anki avatar ile ayarlamanız olmadı. O geçici bir avatar @TolstoyevskiSona geldik sayılır, şifreli bir şekilde anlaştık @Tolstoyevski ile.
Keyifli atışmaydı ellerine sağlık tekrardan, yorulduk fakat...
Senin de ellerine sağlık, belim ağrıdı bir tık ama SANAT için değer diyelim...Keyifli atışmaydı ellerine sağlık tekrardan, yorulduk fakat...
Hemen eklendi Özgür beyciğim.
Bu avatar nekadar kalacak? kıyıya köşeye atta her yeni bölümde bürün bunaHemen eklendi Özgür beyciğim.
Olum siz neler yaşamışsınız gece gece... Şaştım kaldım ama güldüm...
Sen herşeyi kaçırıp duyuyorsun, olmuyor böyleOlum siz neler yaşamışsınız gece gece... Şaştım kaldım ama güldüm...
Hiç sorma hep ben yokken yaşanıyor niyeyse bunlar... Aynen ben de beğendim gayet sağlam bir goygoy olmuş... Benim de konuk olacağım kesin...Sen herşeyi kaçırıp duyuyorsun, olmuyor böyle
Uzun zamandır bana monoton, durgun ve eğlence kısmının azaldığını hisettiğim foruma ilaç gibi geldi bu program
O o o, isteklisin @Sherlock zaten sana sormadan konuk edecekti seni. İyi olduHiç sorma hep ben yokken yaşanıyor niyeyse bunlar... Aynen ben de beğendim gayet sağlam bir goygoy olmuş... Benim de konuk olacağım kesin...
Yeni bölümden yeni bölüme kullanırım artık. Çok tehlikeli duruyorum bu avatar ile.Bu avatar nekadar kalacak? kıyıya köşeye atta her yeni bölümde bürün buna
@Tolstoyevski’yi tedavi ediyorum ve dün yaşananlar da bu tedavinin bir parçası adaşım.Olum siz neler yaşamışsınız gece gece... Şaştım kaldım ama güldüm...
Ahahahaha sayın Gs’li dostuma bak, çok doğru bir saptamada bulunmuş. Akıllara hemen Avengers ve Parasite gelir...Bir film popüler oldu diye filmi sevdiği halde gömmeye başlıyor Bu nasıl bir takıntı arkadaş @Sherlock @Tolstoyevski
afiş komik olmuşYeni bölümden yeni bölüme kullanırım artık. Çok tehlikeli duruyorum bu avatar ile.
@Tolstoyevski’yi tedavi ediyorum ve dün yaşananlar da bu tedavinin bir parçası adaşım.
Ahahahaha sayın Gs’li dostuma bak, çok doğru bir saptamada bulunmuş. Akıllara hemen Avengers ve Parasite gelir...
ben ilkokuldayken rahat uyguluyordum alman disiplinini bodrumda bu imkansız arkadaşımın disiplin taktiğini bodrumda türkiye uyarladım ilk okuldayken ilk yarının lideri bir anda konuşma tedavisine gittim o sırada takımın teknik direktörlüğünü bir kıza verdim 0 puan dinlememişler hiç son maç ben grup liderini yenip adamları gruptan çıkarmadım 11-0 grup üçüncüsü oldu sınıfımBeğenmene sevindim reis.