Zey TV Tolstoyevski'nin Takıntıları...

Kırmızı Oda (9) .jpg

Olum siz neler yaşamışsınız gece gece... Şaştım kaldım ama güldüm... :A
Sen herşeyi kaçırıp duyuyorsun, olmuyor böyle :A
Uzun zamandır bana monoton, durgun ve eğlence kısmının azaldığını hisettiğim foruma ilaç gibi geldi bu program :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes
Sen herşeyi kaçırıp duyuyorsun, olmuyor böyle :A
Uzun zamandır bana monoton, durgun ve eğlence kısmının azaldığını hisettiğim foruma ilaç gibi geldi bu program :A
Hiç sorma hep ben yokken yaşanıyor niyeyse bunlar... :A Aynen ben de beğendim gayet sağlam bir goygoy olmuş... :A Benim de konuk olacağım kesin... :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Bu avatar nekadar kalacak? :A kıyıya köşeye atta her yeni bölümde bürün buna :A
Yeni bölümden yeni bölüme kullanırım artık. :A Çok tehlikeli duruyorum bu avatar ile. :A

Olum siz neler yaşamışsınız gece gece... Şaştım kaldım ama güldüm... :A
@Tolstoyevski’yi tedavi ediyorum ve dün yaşananlar da bu tedavinin bir parçası adaşım. :A

Bir film popüler oldu diye filmi sevdiği halde gömmeye başlıyor :A Bu nasıl bir takıntı arkadaş :A @Sherlock @Tolstoyevski
Ahahahaha sayın Gs’li dostuma bak, çok doğru bir saptamada bulunmuş. :A Akıllara hemen Avengers ve Parasite gelir...

Yeni bölümden yeni bölüme kullanırım artık. :A Çok tehlikeli duruyorum bu avatar ile. :A

@Tolstoyevski’yi tedavi ediyorum ve dün yaşananlar da bu tedavinin bir parçası adaşım. :A

Ahahahaha sayın Gs’li dostuma bak, çok doğru bir saptamada bulunmuş. :A Akıllara hemen Avengers ve Parasite gelir...
afiş komik olmuş

Beğenmene sevindim reis. :A
ben ilkokuldayken rahat uyguluyordum alman disiplinini bodrumda bu imkansız arkadaşımın disiplin taktiğini bodrumda türkiye uyarladım ilk okuldayken ilk yarının lideri bir anda konuşma tedavisine gittim o sırada takımın teknik direktörlüğünü bir kıza verdim 0 puan dinlememişler hiç son maç ben grup liderini yenip adamları gruptan çıkarmadım 11-0 grup üçüncüsü oldu sınıfım

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and xdragxx