Haha avatara bak yeni farkettimHastalarımın gizliliği benim için her şeyin önündedir sayın patronum.![]()
Program harika. İyiki hemen kaptım
Ama merak etme, iki katını vermeye karar verdim. Aşırı iyi gelmekte anlık reytingler
Haha avatara bak yeni farkettimHastalarımın gizliliği benim için her şeyin önündedir sayın patronum.![]()
Kim olduğum belli olsun ve hastalarım yadırgamasın diye bu avatara büründüm.Haha avatara bak yeni farkettim
Program harika. İyiki hemen kaptımsende artık nekadar dardaysan az miktara sevindin
Ama merak etme, iki katını vermeye karar verdim. Aşırı iyi gelmekte anlık reytingler![]()
O söylendi, daha farklı bir şey alalım...
O söylendi, daha farklı bir şey alalım...![]()
Düşün belki aklına gelirAy ne diyimm yaa
Şu fotoyu atmayalı çok olduKim olduğum belli olsun ve hastalarım yadırgamasın diye bu avatara büründüm.
Modumuz budur...
Ekli dosyayı görüntüle 94683
Bu aklıma gelmemişti. Çok doğru @Tolstoyevskisürekli totem yapması @Sherlock
Çok başarılı bir saptama reis, senden başka eklemeler de bekliyoruz.sürekli totem yapması @Sherlock
Adımız çıkmış diyecektim ama diyemedim, biraz öyle oldu...Bu aklıma gelmemişti. Çok doğru @Tolstoyevski
takıntılara fazla girmiyim bende alerji yapıyor bende opsesif kompüsiflik varÇok başarılı bir saptama reis, senden başka eklemeler de bekliyoruz.![]()
Ay tamam anladık iyi ki kaptın.Haha avatara bak yeni farkettim
Program harika. İyiki hemen kaptımsende artık nekadar dardaysan az miktara sevindin
Ama merak etme, iki katını vermeye karar verdim. Aşırı iyi gelmekte anlık reytingler![]()
Güzel olmuş bence hem de üyeleri tanıyoruz bir nevi @Tolstoyevski hakkında çok şey öğrendim ben. Kanala da iyi reyting getirirAynen
@Sherlock konuyu açarken böyle bir şeyi tahmin bile etmemiştir. Bir anda aklıma esip teklif ettim ve herkes memnun kaldı bu durumdan![]()
Maksat seni çatlatmak ve başardımAy tamam anladık iyi ki kaptın.Elli kez söylemeye de gerek yok.
![]()
Yeni projen bu galiba @Dosi![]()
Senden de çeşitli saptamalar bekliyoruz.Güzel olmuş bence hem de üyeleri tanıyoruz bir nevi @Tolstoyevski hakkında çok şey öğrendim ben. Kanala da iyi reyting getirir