Keith Long
Favori Üye
Evet, Seri katile benziyorsun.Yeni bölümden yeni bölüme kullanırım artık. Çok tehlikeli duruyorum bu avatar ile.
@Tolstoyevski’yi tedavi ediyorum ve dün yaşananlar da bu tedavinin bir parçası adaşım.
Ahahahaha sayın Gs’li dostuma bak, çok doğru bir saptamada bulunmuş. Akıllara hemen Avengers ve Parasite gelir...
Lan,Bana da bir tedavi uygula Canım çekti.Vay be... Patron dedik, maaşımızı ödüyor dedik, iyi para teklif etti dedik... O gitmiş kendi kanalının logosunun bulunduğu konuya tepki dahi bırakmamış, üzücü...
Tedavi de başarı göstermeye başlamış, @Tolstoyevski hemen ayrıntıları yakalamaya başlamış. Dikkat dağınıklığının önüne geçeceğiz tedavinin sonunda...
GeldimBen ne yaparsam yapayım senin işine gelir, şov yapma burada...
En orijinal benim, sen eski model bir tost makinesinden fazlası değilsin. Neredesiniz yoldaşlarım, aramızda hain var, atalım bu moruk herifi gemiden... @MasacRE @Maskeli Fedai
Sana koklatmadı diye içerledin mi? @DosiKolay gelsin patron, sağa sola durmadan para akışı sağlıyorsun tabii işin kolay değil.
Teselli ikramiyesidir o kontrol et bakayım.Hayırdır piyango mu çıktı 😱 Piyango demişken, ona da az kaldı...
Ee hani yeni eklemeler? Böylemi sahip çıkıyorsun programa 😡
Yalnız değilsin gerçi @Tolstoyevski , o da yalnız değilForumda zaman yolculuğu yaparken beni yakalamak
Herkes birden fazla seçenek yazmaya başladığına göre 🤐 bunu imha etme zamanım gelmişIMDb Top 250'de hiçbir filmin sırasını beğenmeme...
Ben hiç yazmadığımı fark ettim... Hemen bir şeyler bulayım...Ee hani yeni eklemeler? Böylemi sahip çıkıyorsun programa 😡
Yalnız değilsin gerçi @Tolstoyevski , o da yalnız değil
Herkes birden fazla seçenek yazmaya başladığına göre 🤐 bunu imha etme zamanım gelmiş
Neeeee... Sen sen, kendini ünlü bir terapist olarak tanıtan ve pek tabii aynı zamanda adaşım olan sen... Nasıl hiçbir şey yazmazsın...Ben hiç yazmadığımı fark ettim... Hemen bir şeyler bulayım...
Özür dilerim patron... Hemen gerekli eklemeleri yapıyorum. 👨🏻✈️Ee hani yeni eklemeler? Böylemi sahip çıkıyorsun programa 😡
Beni bir yerlerde etiketlemiştin galiba bu konuda. Dün tel trafiğim yoğundu, bir sürü bildirim kaçtı. Onu bulup işlem yapayım tepki yaniBen hiç yazmadığımı fark ettim... Hemen bir şeyler bulayım...
Alıntı ekleme olmuş (bildirim gelmedi) artı domates kafa nekadar büyümüş öyle 😱Neeeee... Sen sen, kendini ünlü bir terapist olarak tanıtan ve pek tabii aynı zamanda adaşım olan sen... Nasıl hiçbir şey yazmazsın...
Özür dilerim patron... Hemen gerekli eklemeleri yapıyorum. 👨🏻✈️
Ben assolist gibi sona sakladım tespitlerimi...Neeeee... Sen sen, kendini ünlü bir terapist olarak tanıtan ve pek tabii aynı zamanda adaşım olan sen... Nasıl hiçbir şey yazmazsın...
Özür dilerim patron... Hemen gerekli eklemeleri yapıyorum. 👨🏻✈️
Etiketlemişimdir ama ben bile unuttum şuan neye etiketlediğimi...Beni bir yerlerde etiketlemştin galiba bu konuda. Dün tel trafiğim yoğundu, bir sürü bildirim kaçtı. Onu bulup işlem yapayım tepki yani
Yoo korkmadım neden korkayım ama bir garip geldi o bildirim dedim bu ne alaka şimdi falan...Alıntı ekleme olmuş (bildirim gelmedi) artı domates kafa nekadar büyümüş öyle 😱
@MEnes o mesajı bulup tepkiyi bıraktım, bu arada sana yönetimsel bildirim gönderdim, umarım seni korkutmuştur o meşhur gri soru işareti
İlk gördüğümde ceza falan yedim sanmıştım zamanında şimdi alıştık @Tolstoyevski genelde futbol yorum konularım sonuçlanınca editliyor ve baya sevdiğim bir bildirim olmaya başladıBen assolist gibi sona sakladım tespitlerimi...
Etiketlemişimdir ama ben bile unuttum şuan neye etiketlediğimi...
Yoo korkmadım neden korkayım ama bir garip geldi o bildirim dedim bu ne alaka şimdi falan...
Evet bana da ilk defa oldu bir garip durdu ama sevdim ben de.İlk gördüğümde ceza falan yedim sanmıştım zamanında şimdi alıştık @Tolstoyevski genelde futbol yorum konularım sonuçlanınca editliyor ve baya sevdiğim bir bildirim olmaya başladı
İlk defa olmasına vesile olmak sevindirdiEvet bana da ilk defa oldu bir garip durdu ama sevdim ben de.
Güzel bir raslantı ve tabi ki orada sen varsın...İlk defa olmasına vesile olmak sevindirdi
Bıraktığım not iyiydi, ondandır
İlk gördüğümde ceza falan yedim sanmıştım zamanında şimdi alıştık @Tolstoyevski genelde futbol yorum konularım sonuçlanınca editliyor ve baya sevdiğim bir bildirim olmaya başladı
Evet bana da ilk defa oldu bir garip durdu ama sevdim ben de.
Normal durunca sevmeyen,garip durunca seven mecnunİlk defa olmasına vesile olmak sevindirdi
Bıraktığım not iyiydi, ondandır
Bizde böyle, biz normal olanı sevmeyiz. İlginç ve ruh hastası olursa bayılırız ama...Normal durunca sevmeyen,garip durunca seven mecnun
Ben dahil,Forumu deliler bastı.Bizde böyle, biz normal olanı sevmeyiz. İlginç ve ruh hastası olursa bayılırız ama...