Zey TV Tolstoyevski'nin Takıntıları...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben ne yaparsam yapayım senin işine gelir, şov yapma burada... :A

En orijinal benim, sen eski model bir tost makinesinden fazlası değilsin. :A Neredesiniz yoldaşlarım, aramızda hain var, atalım bu moruk herifi gemiden... @MasacRE @Maskeli Fedai
Bilemeyiz, sonuçta konu ben isem bunun garantisi yoktur... :A

Yav hee taam kardeşim evet en orjinal sensin taam... :A Eski model oluşum benim senin yaptığın şeyleri çok daha önceden yapmış olduğum ve orjinal olanın ben olduğum anlamına gelir... Yani sonradan gelen olarak gemiden atılacak birisi var ise o da sensin... :A

Reis niye böyle oldu? Kız beceremedi mi takımı yönetmeyi? Gerçi normal, senin yerini doldurmak zor... OSM’de görüyorum, kazanıyorsun maçları...
Bütün oynadığım adamlar cezalıydı sana yedek kadroyla çıktım birde

Vay be... Patron dedik, maaşımızı ödüyor dedik, iyi para teklif etti dedik... O gitmiş kendi kanalının logosunun bulunduğu konuya tepki dahi bırakmamış, üzücü... :A

Tedavi de başarı göstermeye başlamış, @Tolstoyevski hemen ayrıntıları yakalamaya başlamış. Dikkat dağınıklığının önüne geçeceğiz tedavinin sonunda...
Hop @Tolstoyevski bana belirtmedi ben kendim farkedip tepki bıraktım :A

Şuan forum artı reelde telefon ve mesaj trafiğim yoğun ve şuan bir çok seyi gözden kaçırmam normal ama kısa zamanda telafi ediyorum :A

Hop @Tolstoyevski bana belirtmedi ben kendim farkedip tepki bıraktım :A

Şuan forum artı reelde telefon ve mesaj trafiğim yoğun ve şuan bir çok seyi gözden kaçırmam normal ama kısa zamanda telafi ediyorum :A
Kolay gelsin patron, sağa sola durmadan para akışı sağlıyorsun tabii işin kolay değil. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Bilemeyiz, sonuçta konu ben isem bunun garantisi yoktur... :A

Yav hee taam kardeşim evet en orjinal sensin taam... :A Eski model oluşum benim senin yaptığın şeyleri çok daha önceden yapmış olduğum ve orjinal olanın ben olduğum anlamına gelir... Yani sonradan gelen olarak gemiden atılacak birisi var ise o da sensin... :A
Beni beni... Adaşını bu gemiden atmaya gönlün el verecek mi... Hiç mi üzülmeyeceksin, hiç mi arkamdan ağlamayacaksın... :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes
Patronluk zor iş. Yanıma @Tolstoyevski onu aldım, o da kaytarıyor hep :A

Bir de disiplin, disiplin diye gezer ortalıkta. :A @Tolstoyevski
Kanalın pis işlerini ben hallediyorum görünmeyen tarafta, lobilerle sendikalarla filan uğraşıp reddedilemez teklifler yapıyorum... Hukuk işleri, dava işleri, manken işleri derken... :A Üstelik 2 program + 1 de taslak halinde bir projeyi de katarsak yükümüz oldukça sağlam bence... :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Beni beni... Adaşını bu gemiden atmaya gönlün el verecek mi... Hiç mi üzülmeyeceksin, hiç mi arkamdan ağlamayacaksın... :A
O kadar mükemmel gönlü bol bir insanım ki gönlüm el vermiyor gerçekten... Ha ağlamak falan tabi ki yapmam ama gemiden de atmam gibi... :A

Adaşım bana sormadan bazı şeylere karar verip kötü sonuçlar aldığı oluyor ama böyle bir konu için bana sormasına gerek yok diyebilirim... :A

Demek benim terapi yöntemlerimi ortalığa saçıyorsun... Hani sır olarak kalacaktı, çok ayıp... :A
Pandora'nın kutusu açılalı çok oldu. :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
176,540
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy