The 100 1 bölüm kaldı ardından titansla başka bir dizinin bölümlerini izleyip yorumlamayı planlıyorumOoo güzel sen ben @Forumdash @turkuazz baya kitlemiz oluştu@xemrexxx Senlik tuhaf tipler var sende bak
![]()
![]()
![]()
The 100 1 bölüm kaldı ardından titansla başka bir dizinin bölümlerini izleyip yorumlamayı planlıyorumOoo güzel sen ben @Forumdash @turkuazz baya kitlemiz oluştu@xemrexxx Senlik tuhaf tipler var sende bak
![]()
![]()
![]()
Cw dizisi olsa bakmazdım birde 11 bölümmüş izlenebilir yani.![]()
Birlikte izleyecez @turkuazz hemen bakma bekle ama @Forumdash bu seferde pancar motoru gibi bitirirsen daha senle dizi izlemeyiz ona göre çünkü 10 gün bekleyin diyorsun bekliyoruz ama sen beklemiyorsun ozamandaThe 100 1 bölüm kaldı ardından titansla başka bir dizinin bölümlerini izleyip yorumlamayı planlıyorum![]()
Yok YOUrta bakıyorumBirlikte izleyecez @turkuazz hemen bakma bekle ama @Forumdash bu seferde pancar motoru gibi bitirirsen daha senle dizi izlemeyiz ona göre çünkü 10 gün bekleyin diyorsun bekliyoruz ama sen beklemiyorsun ozamanda![]()
![]()
![]()
Sende üfleyerek yeme yoğurtu biz 1 haftada bitirmiştikYok YOUrta bakıyorumBitince Black Mirror dizisini yapıcam sonra titansa bakıcam
![]()
Yok birlikte izliyelim daha iyi aslında @Forumdash kararlaştırsın ocak yada şubat artık nasıl uygun bulununca izleyelimBirlikte izleyecez @turkuazz hemen bakma bekle ama @Forumdash bu seferde pancar motoru gibi bitirirsen daha senle dizi izlemeyiz ona göre çünkü 10 gün bekleyin diyorsun bekliyoruz ama sen beklemiyorsun ozamanda![]()
![]()
![]()
Yogurtu gündüz de izleyip bitirirm de gece izleyecek bişey olmuyor malasef diye geceye aldimSende üfleyerek yeme yoğurtu biz 1 haftada bitirmiştik@Harunnn60
@xemrexxx Hala üflemekten son 3 kaşığı atamadı ağzına![]()
Yok birlikte izliyelim daha iyi aslında @Forumdash kararlaştırsın ocak yada şubat artık nasıl uygun bulununca izleyelim![]()
Yogurtu gündüz de izleyip bitirirm de gece izleyecek bişey olmuyor malasef diye geceye aldimYoksa 3 bölümü dün izledim
11 Ocakta Netflixe düşüyormuş. O yuzden 11 dedimO fragmanı görmeseydim YOU yerine titansa başlardım
![]()
Bekleriz 10 gün ama bize uymazsa oklavayı kafasına indirirz zaten avatra baksanıza yumurta gibi kocaman kafaYok birlikte izliyelim daha iyi aslında @Forumdash kararlaştırsın ocak yada şubat artık nasıl uygun bulununca izleyelim![]()
Hazır olmazsanız ben size oklava değil fırıncı küreğiyle ile girişcemBekleriz 10 gün ama bize uymazsa oklavayı kafasına indirirz zaten avatra baksanıza yumurta gibi kocaman kafa![]()
![]()
@Harunnn60
Oscar filmlerinden önce tamamlayalım daha oda varHazır olmazsanız ben size oklava değil fırıncı küreğiyle ile girişcem![]()
Sanırım bu sene o etkinliğe katılmıcam. Tüm hevesim kaçtıOscar filmlerinden önce tamamlayalım daha oda var![]()
![]()
![]()
destere gelirse ocak ayında hevesin yerine gelirSanırım bu sene o etkinliğe katılmıcam. Tüm hevesim kaçtı![]()
Yok yeni diziler ve hala izlemediğim diziler var onlara bakıcamdestere gelirse ocak ayında hevesin yerine gelir![]()
![]()
![]()
Onları hallederiz onlar kolay ayollYok yeni diziler ve hala izlemediğim diziler var onlara bakıcam![]()
Bilmiyorum ben şimden vazcayıyor gibiyim söylimOnları hallederiz onlar kolay ayoll![]()
![]()
Mart ayına çok var
![]()
Aaa caymak yok hele bir başlayalımda gerisi gelir zaten başladın mı gerisi geliyor önemli olan ara verdikten sonra başlamakBilmiyorum ben şimden vazcayıyor gibiyim söylimBi kaç film izlerim ama hepinizin beğendiği
![]()
Bak baştan söyluyorum ki sonra senin gibi cayma yapmim diyeAaa caymak yok hele bir başlayalımda gerisi gelir zaten başladın mı gerisi geliyor önemli olan ara verdikten sonra başlamak![]()
![]()
![]()
Hele bir başlayalımda gerisi kolay bir de destereye gelirse tamamdırBak baştan söyluyorum ki sonra senin gibi cayma yapmim diyeEn beğendiğiniz hangsi oluarsa 8 iyi bir puan, onları izlerim
![]()
Ocak iyidir nasıl uygun buluyorsanızBekleriz 10 gün ama bize uymazsa oklavayı kafasına indirirz zaten avatra baksanıza yumurta gibi kocaman kafa![]()
![]()
@Harunnn60