Güzel cnm izlettiriyor kendisiniAaa iyi yorumunu yap
Oscara bismillah ettim ben sende Gagayı izle devamını getiririz hergün 1 film en az
Titansıda 2-3 izleyecem nasıl buldun fikrin değiştimi![]()
Güzel cnm izlettiriyor kendisiniAaa iyi yorumunu yap
Oscara bismillah ettim ben sende Gagayı izle devamını getiririz hergün 1 film en az
Titansıda 2-3 izleyecem nasıl buldun fikrin değiştimi![]()
Onu göstermiyorlar nedenseGüzel cnm izlettiriyor kendisiniArap kadını beğeniyorum cool böyle
Batman gelir mi acaba yada ucundan gösterirler mi
![]()
Adı neyOnu göstermiyorlar nedenseAma Batmanın kız kuzeni dizi çekecek CW de tanıtıldı karakteri izleyebiliriz
![]()
Bitti mi?Dizi çok iyi aslında 5 bölüm kaldı bitirip sezonu yorumlarım![]()
Gönül almayı bırak da izleAaa yeni geldim forumu bırak evime bileBiz herzaman ekibiz hem gececi hem dizi bu değişmez gönüller ayrı kalmasın @Harunnn60
![]()
size sinirimden adfasghfjaskfasfNeden gitti acaba![]()
Merak ettik seni seninde basında bir sıkıntı var sandımBitti mi?
Gönül almayı bırak da izleDaha da etkinliğe filan girmicem
size sinirimden adfasghfjaskfasf![]()
Batwoman CW de tanıtıldı Arrow dizisinde bu arada kanalını soruyordun Cw miş @ForumdashAdı ney![]()
CW'de olmasa ortak bölümde olmazdıBatwoman CW de tanıtıldı Arrow dizisinde bu arada kanalını soruyordun Cw miş @Forumdash@turkuazz @mrt-06
![]()
Gothamı napacan beeCW'de olmasa ortak bölümde olmazdıİzlediğimde anlamiştim
Gotham başlasa artık
Aaa bunu bir türlü 2-3 izleyemedim yarın halledecemGüzel cnm izlettiriyor kendisiniArap kadını beğeniyorum cool böyle
Batman gelir mi acaba yada ucundan gösterirler mi
![]()
Beğenmedin mi yoksaAaa bunu bir türlü 2-3 izleyemedim yarın halledecem![]()
![]()
![]()
Aaa yok bekledimin üstünde çıktı ama En son Gaga filminden sonra nedense bir şey izleyemedim henüz tek titans değilBeğenmedin mi yoksa![]()
4-5 i izlerim bugünAaa yok bekledimin üstünde çıktı ama En son Gaga filminden sonra nedense bir şey izleyemedim henüz tek titans değil![]()
![]()
![]()
İnş bende 6 a kadar halletmiş olurum bugün ,sen izle4-5 i izlerim bugün![]()
HarikaBatwoman CW de tanıtıldı Arrow dizisinde bu arada kanalını soruyordun Cw miş @Forumdash@turkuazz @mrt-06
![]()
Maşşllah @Harunnn60 bile bitirdi 1.bölümden öteye gidemedim kendi türüm oldu halde1x7 - 1x8 - 1x9
Dick doktoru bulunca gelen swat tarzı adamlar organizasyonun en önemli yerinde yoklar. Onun yerine elektroşoklu korumalar var. Rachel doktorla baş başa bırakılıyor. Herkesi zorlanmadan kurtardı. Onca koruma hiçbir şey yapmadı. Hiçbir şey düzgün işlenmemiş. Geçiştirilmiş.
. Hank ve Dawn konusu güzel işlenmiş. Filler bölümü gibi olmuş.
Seni pek sarmadı çiğdemMaşşllah @Harunnn60 bile bitirdi 1.bölümden öteye gidemedim kendi türüm oldu halde![]()
![]()
@Forumdash
Neyse ben herzaman izliyorum Harunu kazandırmak önemli bu türe![]()
Bir başlasam bitirmesi kolay cnmSeni pek sarmadı çiğdemKendini izlemek için zorlama bence
![]()