Netflix Titans 1.Sezon Yorumları

Düş öyle elime:A

Evet listemde bu dizi. Netflix almiş bunu Ocak 11'de yayına sokcakmiş. Ocak 11'de başlayalım:X O arada ben de YOU filan izlicem. Bir de vampirli dizi buldum:A Sana da önersim mi bilemedim:A
Klausun kızı var daha ona bkamadım :F Ne buldun bir ara kötü bir vampir dizisi bulmuştun öyle olmasında :A :A :A

Adam bulamamişin :A Bulsan coktan bitirmiştin biz izledik sen de izle derdin :F
Oyüzden seni bekledim zaten neflx verse bile bu CW tarzında bir superkahraman dizisi bu forum ne anlar :A :A :A

Vampir dizisi demişken şu adamı nasıl bitirdiler ilk göz ağrımız vampirlerden :( @xemrexxx arşivden fotolar paylaşıyordu bir ara :F :F :F
1200x630bb.jpg

Oyüzden seni bekledim zaten neflx verse bile bu CW tarzında bir superkahraman dizisi bu forum ne anlar :A :A :A

Vampir dizisi demişken şu adamı nasıl bitirdiler ilk göz ağrımız vampirlerden :( @xemrexxx arşivden fotolar paylaşıyordu bir ara :F :F :F
1200x630bb.jpg
Zaten DC'nin dizi :X Gotham'daki Bruce büyümesini mi beklıcekler acaba Batman olması için? Geri zekalilar işte gül gibi diziydi ama düşmanlar bozdu sanki işi:A

Zaten DC'nin dizi :X Gotham'daki Bruce büyümesini mi beklıcekler acaba Batman olması için? Geri zekalilar işte gül gibi diziydi ama düşmanlar bozdu sanki işi:A
Aaa biliyorum cnm oyüzden bu dizi sana bana uyar diğerleri anlamaz :A :A :A

@cookies @turkuazz @mrt-06 Gibi CW ciler de eşlik edebilirler bu dizide bize :Z

Ben Gothamı bırakalı çok oldu daha dönmem sanırım :A :A :A