The 100 1 bölüm kaldı ardından titansla başka bir dizinin bölümlerini izleyip yorumlamayı planlıyorumOoo güzel sen ben @Forumdash @turkuazz baya kitlemiz oluştu @xemrexxx Senlik tuhaf tipler var sende bak
The 100 1 bölüm kaldı ardından titansla başka bir dizinin bölümlerini izleyip yorumlamayı planlıyorumOoo güzel sen ben @Forumdash @turkuazz baya kitlemiz oluştu @xemrexxx Senlik tuhaf tipler var sende bak
Cw dizisi olsa bakmazdım birde 11 bölümmüş izlenebilir yani.
Birlikte izleyecez @turkuazz hemen bakma bekle ama @Forumdash bu seferde pancar motoru gibi bitirirsen daha senle dizi izlemeyiz ona göre çünkü 10 gün bekleyin diyorsun bekliyoruz ama sen beklemiyorsun ozamandaThe 100 1 bölüm kaldı ardından titansla başka bir dizinin bölümlerini izleyip yorumlamayı planlıyorum
Yok YOUrta bakıyorum Bitince Black Mirror dizisini yapıcam sonra titansa bakıcamBirlikte izleyecez @turkuazz hemen bakma bekle ama @Forumdash bu seferde pancar motoru gibi bitirirsen daha senle dizi izlemeyiz ona göre çünkü 10 gün bekleyin diyorsun bekliyoruz ama sen beklemiyorsun ozamanda
Sende üfleyerek yeme yoğurtu biz 1 haftada bitirmiştik @Harunnn60Yok YOUrta bakıyorum Bitince Black Mirror dizisini yapıcam sonra titansa bakıcam
Yok birlikte izliyelim daha iyi aslında @Forumdash kararlaştırsın ocak yada şubat artık nasıl uygun bulununca izleyelimBirlikte izleyecez @turkuazz hemen bakma bekle ama @Forumdash bu seferde pancar motoru gibi bitirirsen daha senle dizi izlemeyiz ona göre çünkü 10 gün bekleyin diyorsun bekliyoruz ama sen beklemiyorsun ozamanda
Yogurtu gündüz de izleyip bitirirm de gece izleyecek bişey olmuyor malasef diye geceye aldim Yoksa 3 bölümü dün izledimSende üfleyerek yeme yoğurtu biz 1 haftada bitirmiştik @Harunnn60
@xemrexxx Hala üflemekten son 3 kaşığı atamadı ağzına
Yok birlikte izliyelim daha iyi aslında @Forumdash kararlaştırsın ocak yada şubat artık nasıl uygun bulununca izleyelim
Yogurtu gündüz de izleyip bitirirm de gece izleyecek bişey olmuyor malasef diye geceye aldim Yoksa 3 bölümü dün izledim
11 Ocakta Netflixe düşüyormuş. O yuzden 11 dedim O fragmanı görmeseydim YOU yerine titansa başlardım
Bekleriz 10 gün ama bize uymazsa oklavayı kafasına indirirz zaten avatra baksanıza yumurta gibi kocaman kafa @Harunnn60Yok birlikte izliyelim daha iyi aslında @Forumdash kararlaştırsın ocak yada şubat artık nasıl uygun bulununca izleyelim
Hazır olmazsanız ben size oklava değil fırıncı küreğiyle ile girişcemBekleriz 10 gün ama bize uymazsa oklavayı kafasına indirirz zaten avatra baksanıza yumurta gibi kocaman kafa @Harunnn60
Oscar filmlerinden önce tamamlayalım daha oda varHazır olmazsanız ben size oklava değil fırıncı küreğiyle ile girişcem
Sanırım bu sene o etkinliğe katılmıcam. Tüm hevesim kaçtıOscar filmlerinden önce tamamlayalım daha oda var
destere gelirse ocak ayında hevesin yerine gelirSanırım bu sene o etkinliğe katılmıcam. Tüm hevesim kaçtı
Yok yeni diziler ve hala izlemediğim diziler var onlara bakıcamdestere gelirse ocak ayında hevesin yerine gelir
Onları hallederiz onlar kolay ayoll Mart ayına çok varYok yeni diziler ve hala izlemediğim diziler var onlara bakıcam
Bilmiyorum ben şimden vazcayıyor gibiyim söylim Bi kaç film izlerim ama hepinizin beğendiğiOnları hallederiz onlar kolay ayoll Mart ayına çok var
Aaa caymak yok hele bir başlayalımda gerisi gelir zaten başladın mı gerisi geliyor önemli olan ara verdikten sonra başlamakBilmiyorum ben şimden vazcayıyor gibiyim söylim Bi kaç film izlerim ama hepinizin beğendiği
Bak baştan söyluyorum ki sonra senin gibi cayma yapmim diye En beğendiğiniz hangsi oluarsa 8 iyi bir puan, onları izlerimAaa caymak yok hele bir başlayalımda gerisi gelir zaten başladın mı gerisi geliyor önemli olan ara verdikten sonra başlamak
Hele bir başlayalımda gerisi kolay bir de destereye gelirse tamamdırBak baştan söyluyorum ki sonra senin gibi cayma yapmim diye En beğendiğiniz hangsi oluarsa 8 iyi bir puan, onları izlerim
Ocak iyidir nasıl uygun buluyorsanızBekleriz 10 gün ama bize uymazsa oklavayı kafasına indirirz zaten avatra baksanıza yumurta gibi kocaman kafa @Harunnn60