Netflix Titans 1.Sezon Yorumları

Ooo güzel sen ben @Forumdash @turkuazz baya kitlemiz oluştu :A @xemrexxx Senlik tuhaf tipler var sende bak :A :A :A
are-these-the-teen-titans-or-the-power-rangers.jpeg
The 100 1 bölüm kaldı ardından titansla başka bir dizinin bölümlerini izleyip yorumlamayı planlıyorum :Z

Birlikte izleyecez @turkuazz hemen bakma bekle ama @Forumdash bu seferde pancar motoru gibi bitirirsen daha senle dizi izlemeyiz ona göre çünkü 10 gün bekleyin diyorsun bekliyoruz ama sen beklemiyorsun ozamanda :A :A :A
Yok birlikte izliyelim daha iyi aslında @Forumdash kararlaştırsın ocak yada şubat artık nasıl uygun bulununca izleyelim :A:A

Sende üfleyerek yeme yoğurtu biz 1 haftada bitirmiştik :F @Harunnn60

@xemrexxx Hala üflemekten son 3 kaşığı atamadı ağzına :F
Yogurtu gündüz de izleyip bitirirm de gece izleyecek bişey olmuyor malasef diye geceye aldim:X Yoksa 3 bölümü dün izledim:X
Yok birlikte izliyelim daha iyi aslında @Forumdash kararlaştırsın ocak yada şubat artık nasıl uygun bulununca izleyelim :A:A

11 Ocakta Netflixe düşüyormuş. O yuzden 11 dedim:X O fragmanı görmeseydim YOU yerine titansa başlardım:X

Yogurtu gündüz de izleyip bitirirm de gece izleyecek bişey olmuyor malasef diye geceye aldim:X Yoksa 3 bölümü dün izledim:X

11 Ocakta Netflixe düşüyormuş. O yuzden 11 dedim:X O fragmanı görmeseydim YOU yerine titansa başlardım:X
Bekleriz 10 gün ama bize uymazsa oklavayı kafasına indirirz zaten avatra baksanıza yumurta gibi kocaman kafa :A :A :A @Harunnn60

[/QUOTE="Forumdash, post:3513671,member:86944"]11 Ocakta Netflixe düşüyormuş. O yuzden 11 dedim:X O fragmanı görmeseydim YOU yerine titansa başlardım:X[/QUOTE]

Bekleriz 10 gün ama bize uymazsa oklavayı kafasına indirirz zaten avatra baksanıza yumurta gibi kocaman kafa :A :A :A @Harunnn60
Ocak iyidir nasıl uygun buluyorsanız :A:A

Son düzenleme:
1.Bölüm öncelikle CW Sevmeyenler afişten dolayı CW dizileri gibi bakmıyayım diyebilir ama Netfix yine çok ciddi yapmış diziyi yanı Deredevil vsyle havasında :A

Batmanın yardımcısı Robin başrolde birazda onun hikayesine bakalım ilk bölüm onun azda olsa savası iyiydi sonra kızıl kadın vlla bu kızıl kadınlar hep senin X Manda kı kızıl kadının güçlerinden kullanıyor @Harunnn60 : F Yenilmezler şimdide bu :A :A :A

Mesala kurt adam alıskınız ama bu dizide kaplan adamda var :F :F :F

@Forumdash @turkuazz @Harunnn60 İzleyecez zaten ama @MasacRE- @Maskeli Fedai @destere @xemrexxx @dreamy @mrt-06 @cookies @DarkLegenD sizinde seveceğinize inanıyorum izleyen kazanır :A :A :A
are-these-the-teen-titans-or-the-power-rangers.jpeg