Netflix Titans 1.Sezon Yorumları

Birlikte izleyecez @turkuazz hemen bakma bekle ama @Forumdash bu seferde pancar motoru gibi bitirirsen daha senle dizi izlemeyiz ona göre çünkü 10 gün bekleyin diyorsun bekliyoruz ama sen beklemiyorsun ozamanda
Yok birlikte izliyelim daha iyi aslında @Forumdash kararlaştırsın ocak yada şubat artık nasıl uygun bulununca izleyelim

Sende üfleyerek yeme yoğurtu biz 1 haftada bitirmiştik
@Harunnn60

@xemrexxx Hala üflemekten son 3 kaşığı atamadı ağzına
Yogurtu gündüz de izleyip bitirirm de gece izleyecek bişey olmuyor malasef diye geceye aldim
Yoksa 3 bölümü dün izledim

Yok birlikte izliyelim daha iyi aslında @Forumdash kararlaştırsın ocak yada şubat artık nasıl uygun bulununca izleyelim

11 Ocakta Netflixe düşüyormuş. O yuzden 11 dedim
O fragmanı görmeseydim YOU yerine titansa başlardım

Bekleriz 10 gün ama bize uymazsa oklavayı kafasına indirirz zaten avatra baksanıza yumurta gibi kocaman kafa
@Harunnn60

Aaa caymak yok hele bir başlayalımda gerisi gelir zaten başladın mı gerisi geliyor önemli olan ara verdikten sonra başlamak
Bak baştan söyluyorum ki sonra senin gibi cayma yapmim diye
En beğendiğiniz hangsi oluarsa 8 iyi bir puan, onları izlerim

[/QUOTE="Forumdash, post:3513671,member:86944"]11 Ocakta Netflixe düşüyormuş. O yuzden 11 dedim
O fragmanı görmeseydim YOU yerine titansa başlardım
[/QUOTE]

Bekleriz 10 gün ama bize uymazsa oklavayı kafasına indirirz zaten avatra baksanıza yumurta gibi kocaman kafa
@Harunnn60
Ocak iyidir nasıl uygun buluyorsanız

Son düzenleme:
1.Bölüm öncelikle CW Sevmeyenler afişten dolayı CW dizileri gibi bakmıyayım diyebilir ama Netfix yine çok ciddi yapmış diziyi yanı Deredevil vsyle havasında

Batmanın yardımcısı Robin başrolde birazda onun hikayesine bakalım ilk bölüm onun azda olsa savası iyiydi sonra kızıl kadın vlla bu kızıl kadınlar hep senin X Manda kı kızıl kadının güçlerinden kullanıyor @Harunnn60 : F Yenilmezler şimdide bu

Mesala kurt adam alıskınız ama bu dizide kaplan adamda var

@Forumdash @turkuazz @Harunnn60 İzleyecez zaten ama @MasacRE- @Maskeli Fedai @destere @xemrexxx @dreamy @mrt-06 @cookies @DarkLegenD sizinde seveceğinize inanıyorum izleyen kazanır