Hayır tabiki62 sayfayi da okudun mu? 😱
Hayır tabikişu yukarda kim kaç mesaj yazmış kısmına bakmak yeterli
@xdragxx i tıklayınca da tek tek bakmaya gerek yok. Tüm mesajları bir yerde oluyor
sen daha çok yazmışsın ama Aykut kendini inandırmak için baya çabalamış
bazı komik yorumlar var
![]()
İlişki durumunu VMYM'de yazmıştıkAykut'un bir ara bir kiz davasi vardi harbi o is ne oldu? @xdragxx![]()
He ya inanmamışlardıHayır tabikişu yukarda kim kaç mesaj yazmış kısmına bakmak yeterli
@xdragxx i tıklayınca da tek tek bakmaya gerek yok. Tüm mesajları bir yerde oluyor
sen daha çok yazmışsın ama Aykut kendini inandırmak için baya çabalamış
bazı komik yorumlar var
![]()
21 yaşındasın şimdi koy o zamanZamanında 13 yaşındayken ben de koymuşum ya fotoğrafımı, korkunç.Allah'tan silinmiş foto.
Hâlâ bekliyorumTamam ulan saat 1.40 da atacağım bekle.![]()
Twitter hesabımda bulabilirsin istediğin şeyi.Hâlâ bekliyorum![]()
Twitterin ne not alayım ✍️Twitter hesabımda bulabilirsin istediğin şeyi.![]()
Ben gördüm. ✅Twitter hesabımda bulabilirsin istediğin şeyi.![]()
Buradaki profilime girip bakabilirsin. 😡 Hem böylelikle kaliteli profilimde seyahat etme imkanını da bulursun. 🤭Twitterin ne not alayım ✍️
Bende gördümTwitter hesabımda bulabilirsin istediğin şeyi.![]()
Profilde nerede yazıyor ki daha dün gece profilinde geçmişe kadar indiğimi sen biliyorsunBuradaki profilime girip bakabilirsin. 😡 Hem böylelikle kaliteli profilimde seyahat etme imkanını da bulursun. 🤭
Sapık herif, beni mi gözetliyorsun? 😡 Demek kendi özgür iradenle Twitter profilime girdin. 😡Ben gördüm. ✅
Yoo. Twitter'da profil resminin olduğunu bile daha yeni öğrendim.Sapık herif, beni mi gözetliyorsun? 😡 Demek kendi özgür iradenle Twitter profilime girdin. 😡
Instagram mı? 😡 Biri mi gösterdi yoksa fotoğrafı mı? 😡Yoo. Twitter'da profil resminin olduğunu bile daha yeni öğrendim.Ben başka yerden gördüm.
![]()