ahaha ben de isterdim o tip ama krosing over biraz yanlış olmuş benim .ssmesela saçı ışıl albene benzeyen bi tip diyebilirim ama siyah hali
çok eski sayılmaz 1 sene önceki foto
ahaha ben de isterdim o tip ama krosing over biraz yanlış olmuş benim .ssmesela saçı ışıl albene benzeyen bi tip diyebilirim ama siyah hali
saçları çok iyi demi kızlara kısa saçı hiç yakıştıramam ama bu kıza acayip yakışıyor kısa saçahaha ben de isterdim o tip ama krosing over biraz yanlış olmuş benim .ss
Vay be düşün o zamandan buyana 2 yıl geçmiş..mesela saçı ışıl albene benzeyen bi tip diyebilirim ama siyah hali
Ben zaten öyleydim.
link atsana özelden
maşallah herkesin face'ini biliyorsun herhalde
Yok be, yemek yerken koyduğun fotoğrafta daha bi zayıf gibiydin?Ben zaten öyleydim.
link atsana özelden
Evet biliyorum sadece bilmediğim birkaç FF'ci kaldı, onlarda yakındır bulucam.maşallah herkesin face'ini biliyorsun herhalde
Hangi fotoğrafını koyacağını bileceksin hacıYok be, yemek yerken koyduğun fotoğrafta daha bi zayıf gibiydin?
@XanTier atarsa atar ben atamam.
Evet biliyorum sadece bilmediğim birkaç FF'ci kaldı, onlarda yakındır bulucam.
/26melih26Bulama inşallah @XanTier bana da link atsana sana zahmet.
çok basitmiş hangi yıl aldın? o resmi görmüştük zatenHangi fotoğrafını koyacağını bileceksin hacı
/26melih26
Amele gibi nick
Zaten Melih'i bulursan otomatikman herkesi bulucan.Bulama inşallah @XanTier bana da link atsana sana zahmet.
Vay. Ama hep o çok beğenilen mavi gömleğinin mariveti bunlar, seni zayıf göstertmiş.Hangi fotoğrafını koyacağını bileceksin hacı
/26melih26
Amele gibi nick
2-3 yıl öncesine kadar her yere bu nickle üye olurdumçok basitmiş hangi yıl aldın? o resmi görmüştük zaten
Zaten o yüzden gaza gelip koymuştumZaten Melih'i bulursan otomatikman herkesi bulucan.
Vay. Ama hep o çok beğenilen mavi gömleğinin mariveti bunlar, seni zayıf göstertmiş.
bu arada l&m anketine verdiğin cevap güzelmiş .2-3 yıl öncesine kadar her yere bu nickle üye olurdum
Zaten o yüzden gaza gelip koymuştum
Sırf sen nası göreceksin diye Başkasının Gözünden Gör'e tıklayıp bakım, ilk dikkatimi çeken o soru olmuştubu arada l&m anketine verdiğin cevap güzelmiş .
Zaten senden çok o gömlek yorumlanmıştı, işi biliyorsun.2-3 yıl öncesine kadar her yere bu nickle üye olurdum
Zaten o yüzden gaza gelip koymuştum
Hep dizi kolik'in gömlek güzelmiş demesiyle başlamıştıZaten senden çok o gömlek yorumlanmıştı, işi biliyorsun.
aga bana da link atsana olay ne merak ettimSırf sen nası göreceksin diye Başkasının Gözünden Gör'e tıklayıp bakım, ilk dikkatimi çeken o soru olmuştu
https://www.facebook.com/melihsalayaga bana da link atsana olay ne merak ettim