- Reaksiyon puanı
- 34,694
- Puanı
- 1,061
Harbi herkes paylaştığı gibi silmiş.Tüm resimlerin hata verdiği başlık.
Harbi herkes paylaştığı gibi silmiş.
Keşke sen de paylaşıp sonra silsen.Harbi herkes paylaştığı gibi silmiş.
Biraz daha merak edin, benim @darksaal'dan neyim eksik. Sen şimdi beni Kenan İmirzalıoğlu - Brad Pitt karışımı birisi olarak hayal etmişsindir. 🙄Keşke sen de paylaşıp sonra silsen.
Biraz daha merak edin, benim @darksaal'dan neyim eksik. Sen şimdi beni Kenan İmirzalıoğlu - Brad Pitt karışımı birisi olarak hayal etmişsindir. 🙄
@sokak sanati sen de hiç paylaşmadın nedir bu gizem?
Ben birde @RüzgarGülü'nü görmüştüm 1.5 ya da 2 yıl önce özelden atmıştı.
Biraz daha merak edin, benim @darksaal'dan neyim eksik. Sen şimdi beni Kenan İmirzalıoğlu - Brad Pitt karışımı birisi olarak hayal etmişsindir. 🙄
@sokak sanati sen de hiç paylaşmadın nedir bu gizem?
Ben birde @RüzgarGülü'nü görmüştüm 1.5 ya da 2 yıl önce özelden atmıştı.
O ne öyle çizgi-film karakteri gibi. Ama sen 1.95'din sanırım, herkes sana kısa görünüyordur.Ben seni hep kısa boylu, hafif tombul biri olarak hayal ettim.
Aynen valla ben de çekiniyorum çekiniyorum "bu ne lan" diyorum o fotoları bu foruma atamam. Şimdi spora başladım, yaz sonuna kadar feci fit olacağım o zaman muhkakak güzel bir fotom olur, atarım.Yok atmadım. Bir ara atacaktım ama vazgeçtim. Şuan zaten hali hazırda iyi fotom yok.ss
O ne öyle çizgi-film karakteri gibi. Ama sen 1.95'din sanırım, herkes sana kısa görünüyordur.
Aynen valla ben de çekiniyorum çekiniyorum "bu ne lan" diyorum o fotoları bu foruma atamam. Şimdi spora başladım, yaz sonuna kadar feci fit olacağım o zaman muhkakak güzel bir fotom olur, atarım.
Onun için foto çekeni de ilk kez görüyorum, ayna diye bir şey icat edildi. Hatta uygulaması bile var. Özelden önce bana at, onay verirsem atarsın. Fotonu alıp üzerine şirket kuracam. 😛Yok benim durum o değil. Neyse az önce üstüm başım düzgün mü diye çektiğim fotoyu mu atsam.
Onun için foto çekeni de ilk kez görüyorum, ayna diye bir şey icat edildi. Hatta uygulaması bile var. Özelden önce bana at, onay verirsem atarsın. Fotonu alıp üzerine şirket kuracam. 😛
Tüm resimlerin hata verdiği başlık.
Tamam ulan saat 1.40 da atacağım bekle.
Şimdi at hadi.Tamam ulan saat 1.40 da atacağım bekle.