Harbi herkes paylaştığı gibi silmiş.Tüm resimlerin hata verdiği başlık.![]()
Harbi herkes paylaştığı gibi silmiş.![]()
Keşke sen de paylaşıp sonra silsen.Harbi herkes paylaştığı gibi silmiş.![]()
Biraz daha merak edin, benim @darksaal'dan neyim eksik.Keşke sen de paylaşıp sonra silsen.![]()
Biraz daha merak edin, benim @darksaal'dan neyim eksik.Sen şimdi beni Kenan İmirzalıoğlu - Brad Pitt karışımı birisi olarak hayal etmişsindir. 🙄
@sokak sanati sen de hiç paylaşmadın nedir bu gizem?
Ben birde @RüzgarGülü'nü görmüştüm 1.5 ya da 2 yıl önce özelden atmıştı.![]()
Biraz daha merak edin, benim @darksaal'dan neyim eksik.Sen şimdi beni Kenan İmirzalıoğlu - Brad Pitt karışımı birisi olarak hayal etmişsindir. 🙄
@sokak sanati sen de hiç paylaşmadın nedir bu gizem?
Ben birde @RüzgarGülü'nü görmüştüm 1.5 ya da 2 yıl önce özelden atmıştı.![]()
O ne öyle çizgi-film karakteri gibi.Ben seni hep kısa boylu, hafif tombul biri olarak hayal ettim.![]()
Aynen valla ben de çekiniyorum çekiniyorum "bu ne lan" diyorum o fotoları bu foruma atamam. Şimdi spora başladım, yaz sonuna kadar feci fit olacağım o zaman muhkakak güzel bir fotom olur, atarım.Yok atmadım.Bir ara atacaktım ama vazgeçtim. Şuan zaten hali hazırda iyi fotom yok.ss
O ne öyle çizgi-film karakteri gibi.Ama sen 1.95'din sanırım, herkes sana kısa görünüyordur.
Aynen valla ben de çekiniyorum çekiniyorum "bu ne lan" diyorum o fotoları bu foruma atamam. Şimdi spora başladım, yaz sonuna kadar feci fit olacağım o zaman muhkakak güzel bir fotom olur, atarım.![]()
Onun için foto çekeni de ilk kez görüyorum, ayna diye bir şey icat edildi.Yok benim durum o değil.Neyse az önce üstüm başım düzgün mü diye çektiğim fotoyu mu atsam.
![]()
Onun için foto çekeni de ilk kez görüyorum, ayna diye bir şey icat edildi.Hatta uygulaması bile var.
Özelden önce bana at, onay verirsem atarsın.
Fotonu alıp üzerine şirket kuracam. 😛
Tüm resimlerin hata verdiği başlık.![]()
Tamam ulan saat 1.40 da atacağım bekle.
Tamam ulan saat 1.40 da atacağım bekle.![]()
Şimdi at hadi.Tamam ulan saat 1.40 da atacağım bekle.![]()