link atsanaBen onu da biliyorum Facebook'ta ekli.![]()
sorma ona, atma der o melunÖnce ona sormam lazım.![]()
sorma ona, atma der o melun![]()
O kadar iddialısın yani. Hadi ya atsan ne olacak bari yüzünün yarısını falan at.fotoya gerek yok brad pitt le dicaprio arası bişeyim işe![]()
nerede kaldı mustafacı dayanışmasıYapamam.
O kadar iddialısın yani. Hadi ya atsan ne olacak bari yüzünün yarısını falan at.![]()
Adını Feriha Koydum afişi gibi olmuş.Şimdilik yarısı yeter size.
Not: iyi ki dislike yok .ss![]()
![]()
bir de hazal kaya olsaydı yanımdaAdını Feriha Koydum afişi gibi olmuş.![]()
nasıl bekliyordunhayal ettiğimden daha değişik bi tip![]()
Can evimden.nerede kaldı mustafacı dayanışması![]()
daha değişiknasıl bekliyordun![]()
ben mustafacı bir kardeşim için yapardım bunu.Can evimden.Kendini benim yerime koy, izinsiz verir miydin? Mesaj attım şimdi cevap bekliyorum.
![]()
daha değişik derken ne anlamda onu soruyorum neyse eyvallahdaha değişikyani bu şekilde hayal etmemiştim
ama yakışıklı bi kardeşimizmişsin![]()
Yapma bunu, valla kötü oldum.ben mustafacı bir kardeşim için yapardım bunu.aslında bulurum onu ama uğraştırır biraz
daha değişik derken ne anlamda onu soruyorum neyse eyvallah![]()
Aga sen de baya iyisin he.daha değişikyani bu şekilde hayal etmemiştim
ama yakışıklı bi kardeşimizmişsin![]()
la arkadaş değişik işte de-ği-şikben mustafacı bir kardeşim için yapardım bunu.aslında bulurum onu ama uğraştırır biraz
daha değişik derken ne anlamda onu soruyorum neyse eyvallah![]()
gaza getirmeYapma bunu, valla kötü oldum.Ne var yani ha şimdi ha yarın versem ne olacak?
Aga sen de baya iyisin he.![]()
nyse ya tmm.ssYapma bunu, valla kötü oldum.Ne var yani ha şimdi ha yarın versem ne olacak?
Aga sen de baya iyisin he.![]()
tarif edemiyorsan nasıl anlayabilirimla arkadaş değişik işte de-ği-şiktarif edemiyorum ama anla işte
gaza getirme![]()
O geçen yıl koyduğun fotoğrafta baya karizmatik gözüküyordun, eski değil demi o?la arkadaş değişik işte de-ği-şiktarif edemiyorum ama anla işte
gaza getirme![]()
mesela saçı ışıl albene benzeyen bi tip diyebilirimtarif edemiyorsan nasıl anlayabilirimne biliyim daha zayıf de daha şişman daha baby face ne bilim ne işte
![]()
çok eski sayılmaz 1 sene önceki fotoO geçen yıl koyduğun fotoğrafta baya karizmatik gözüküyordun, eski değil demi o?![]()