link atsanaBen onu da biliyorum Facebook'ta ekli.
sorma ona, atma der o melunÖnce ona sormam lazım.
Yapamam.sorma ona, atma der o melun
O kadar iddialısın yani. Hadi ya atsan ne olacak bari yüzünün yarısını falan at.fotoya gerek yok brad pitt le dicaprio arası bişeyim işe
nerede kaldı mustafacı dayanışmasıYapamam.
O kadar iddialısın yani. Hadi ya atsan ne olacak bari yüzünün yarısını falan at.
Adını Feriha Koydum afişi gibi olmuş.Şimdilik yarısı yeter size.
Not: iyi ki dislike yok .ss
bir de hazal kaya olsaydı yanımdaAdını Feriha Koydum afişi gibi olmuş.
nasıl bekliyordunhayal ettiğimden daha değişik bi tip
Can evimden. Kendini benim yerime koy, izinsiz verir miydin? Mesaj attım şimdi cevap bekliyorum.nerede kaldı mustafacı dayanışması
daha değişik yani bu şekilde hayal etmemiştimnasıl bekliyordun
ben mustafacı bir kardeşim için yapardım bunu. aslında bulurum onu ama uğraştırır birazCan evimden. Kendini benim yerime koy, izinsiz verir miydin? Mesaj attım şimdi cevap bekliyorum.
daha değişik derken ne anlamda onu soruyorum neyse eyvallahdaha değişik yani bu şekilde hayal etmemiştim
ama yakışıklı bi kardeşimizmişsin
Yapma bunu, valla kötü oldum. Ne var yani ha şimdi ha yarın versem ne olacak?ben mustafacı bir kardeşim için yapardım bunu. aslında bulurum onu ama uğraştırır biraz
daha değişik derken ne anlamda onu soruyorum neyse eyvallah
Aga sen de baya iyisin he.daha değişik yani bu şekilde hayal etmemiştim
ama yakışıklı bi kardeşimizmişsin
la arkadaş değişik işte de-ği-şik tarif edemiyorum ama anla işteben mustafacı bir kardeşim için yapardım bunu. aslında bulurum onu ama uğraştırır biraz
daha değişik derken ne anlamda onu soruyorum neyse eyvallah
gaza getirmeYapma bunu, valla kötü oldum. Ne var yani ha şimdi ha yarın versem ne olacak?
Aga sen de baya iyisin he.
nyse ya tmm.ssYapma bunu, valla kötü oldum. Ne var yani ha şimdi ha yarın versem ne olacak?
Aga sen de baya iyisin he.
tarif edemiyorsan nasıl anlayabilirim ne biliyim daha zayıf de daha şişman daha baby face ne bilim ne iştela arkadaş değişik işte de-ği-şik tarif edemiyorum ama anla işte
gaza getirme
O geçen yıl koyduğun fotoğrafta baya karizmatik gözüküyordun, eski değil demi o?la arkadaş değişik işte de-ği-şik tarif edemiyorum ama anla işte
gaza getirme
mesela saçı ışıl albene benzeyen bi tip diyebilirim ama siyah halitarif edemiyorsan nasıl anlayabilirim ne biliyim daha zayıf de daha şişman daha baby face ne bilim ne işte
çok eski sayılmaz 1 sene önceki fotoO geçen yıl koyduğun fotoğrafta baya karizmatik gözüküyordun, eski değil demi o?