Şimdilik yarısı yeter size.
Not: iyi ki dislike yok .ss
Sen misin cidden? Tipin iyiymiş diğer yarısını da tahmin etmek güç olmasa gerek.Şimdilik yarısı yeter size.
Benim tabii. Allah simetrik olarak yarattığından doğru pek zor olmasa gerek )Sen misin cidden? Tipin iyiymiş diğer yarısını da tahmin etmek güç olmasa gerek.
Şimdilik yarısı yeter size.
tebrikler o foto çok eski amaBen görmüştüm seni Face'de
Nota da gerek yoktu ayrıca dislike almazdı .Sen misin cidden? Tipin iyiymiş diğer yarısını da tahmin etmek güç olmasa gerek.
latife ediyorumNota da gerek yoktu ayrıca dislike almazdı .
Ben seni biliyorum zaten, hiç heyecanlandırmadı.Şimdilik yarısı yeter size.
twitterdan mı biliyorsunBen seni biliyorum zaten, hiç heyecanlandırmadı.
Evet. Emre xxxxx değil misin sen?twitterdan mı biliyorsun
takip ediyorsundur inşallah tüm kimlik bilgilerimi verseydin ) (düzenleyiver mesajını )Evet. Emre xxx değil misin sen?
Evet ediyorum. Kim nereden anlayacak la o kadar şifreleme yaptım, tamam şimdi düzelttim.takip ediyorsundur inşallah tüm kimlik bilgilerimi verseydin ) (düzenleyiver mesajını )
tamam o zaman olsun o bile fazlaEvet ediyorum. Kim nereden anlayacak la o kadar şifreleme yaptım, tamam şimdi düzelttim.
Yalnız takip ediyorum ama beni bulamazsın.tamam o zaman olsun o bile fazla
şikayet etsem ceza alırsın
dimi yüzbinlerce takipçim arasında nereden bulacağım ) onu bilmeyen yok
Hayallerle yaşamak güzel.dimi yüzbinlerce takipçim arasında nereden bulacağım ) onu bilmeyen yok
Oh olsun. Üzerine şirket kurucam.şikayet etsem ceza alırsın
Ben onu da biliyorum Facebook'ta ekli.bu arada at bey sen koyarsan ben de fotomu koyarım demişti bekliyoruz onu da @Mr.At