ahahamesela saçı ışıl albene benzeyen bi tip diyebilirimama siyah hali
![]()
çok eski sayılmaz 1 sene önceki foto![]()
ahahamesela saçı ışıl albene benzeyen bi tip diyebilirimama siyah hali
![]()
saçları çok iyi demiahahaben de isterdim o tip ama krosing over biraz yanlış olmuş benim .ss
![]()
Vay be düşün o zamandan buyana 2 yıl geçmiş..mesela saçı ışıl albene benzeyen bi tip diyebilirimama siyah hali
![]()
Ben zaten öyleydim.
link atsana özelden
maşallah herkesin face'ini biliyorsun herhalde
Yok be, yemek yerken koyduğun fotoğrafta daha bi zayıf gibiydin?Ben zaten öyleydim.![]()
link atsana özelden![]()
Evet biliyorum sadece bilmediğim birkaç FF'ci kaldı, onlarda yakındır bulucam.maşallah herkesin face'ini biliyorsun herhalde![]()
Hangi fotoğrafını koyacağını bileceksin hacıYok be, yemek yerken koyduğun fotoğrafta daha bi zayıf gibiydin?
@XanTier atarsa atar ben atamam.
Evet biliyorum sadece bilmediğim birkaç FF'ci kaldı, onlarda yakındır bulucam.![]()
/26melih26
çok basitmiş hangi yıl aldın?Hangi fotoğrafını koyacağını bileceksin hacı
/26melih26
Amele gibi nick![]()
Zaten Melih'i bulursan otomatikman herkesi bulucan.
Vay.Hangi fotoğrafını koyacağını bileceksin hacı
/26melih26
Amele gibi nick![]()
2-3 yıl öncesine kadar her yere bu nickle üye olurdumçok basitmiş hangi yıl aldın?o resmi görmüştük zaten
![]()
Zaten o yüzden gaza gelip koymuştumZaten Melih'i bulursan otomatikman herkesi bulucan.
Vay.Ama hep o çok beğenilen mavi gömleğinin mariveti bunlar, seni zayıf göstertmiş.
![]()
bu arada l&m anketine verdiğin cevap güzelmiş .2-3 yıl öncesine kadar her yere bu nickle üye olurdum
Zaten o yüzden gaza gelip koymuştum![]()
Sırf sen nası göreceksin diye Başkasının Gözünden Gör'e tıklayıp bakım, ilk dikkatimi çeken o soru olmuştubu arada l&m anketine verdiğin cevap güzelmiş .![]()
Zaten senden çok o gömlek yorumlanmıştı, işi biliyorsun.2-3 yıl öncesine kadar her yere bu nickle üye olurdum
Zaten o yüzden gaza gelip koymuştum![]()
Hep dizi kolik'in gömlek güzelmiş demesiyle başlamıştıZaten senden çok o gömlek yorumlanmıştı, işi biliyorsun.![]()
aga bana da link atsana olay ne merak ettimSırf sen nası göreceksin diye Başkasının Gözünden Gör'e tıklayıp bakım, ilk dikkatimi çeken o soru olmuştu![]()
https://www.facebook.com/melihsalayaga bana da link atsana olay ne merak ettim