FF Tipim Nasil SSli Favori Sözlük

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dr.Who
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
62 sayfayi da okudun mu? 😱
Hayır tabiki :A şu yukarda kim kaç mesaj yazmış kısmına bakmak yeterli :A @xdragxx i tıklayınca da tek tek bakmaya gerek yok. Tüm mesajları bir yerde oluyor :A sen daha çok yazmışsın ama Aykut kendini inandırmak için baya çabalamış :A bazı komik yorumlar var :A

Hayır tabiki :A şu yukarda kim kaç mesaj yazmış kısmına bakmak yeterli :A @xdragxx i tıklayınca da tek tek bakmaya gerek yok. Tüm mesajları bir yerde oluyor :A sen daha çok yazmışsın ama Aykut kendini inandırmak için baya çabalamış :A bazı komik yorumlar var :A

Aykut'un bir ara bir kiz davasi vardi harbi o is ne oldu? @xdragxx :A

He ya inanmamışlardı :A
@Yakamoz-Asi oooooo onun üstünden çok sular aktı. :A O kıza açılmadım bile sonradan soğumuştum da o zamanlar eziktik az %99 red yerdim zaten skjlgkls
------

@Dosi keşke senin de 18 yaşındaki yorumlarını görseydik... Komik olan ne niye güldürü atıyon :bağır::bağır::bağır::bağır:

Son düzenleme: