- Reaksiyon puanı
- 34,701
- Puanı
- 1,061
@xdragxx ne çok yazmış be
Hayır tabiki şu yukarda kim kaç mesaj yazmış kısmına bakmak yeterli @xdragxx i tıklayınca da tek tek bakmaya gerek yok. Tüm mesajları bir yerde oluyor sen daha çok yazmışsın ama Aykut kendini inandırmak için baya çabalamış bazı komik yorumlar var62 sayfayi da okudun mu? 😱
Hayır tabiki şu yukarda kim kaç mesaj yazmış kısmına bakmak yeterli @xdragxx i tıklayınca da tek tek bakmaya gerek yok. Tüm mesajları bir yerde oluyor sen daha çok yazmışsın ama Aykut kendini inandırmak için baya çabalamış bazı komik yorumlar var
İlişki durumunu VMYM'de yazmıştık o foto mesajından sonraki sayfaların birinde varAykut'un bir ara bir kiz davasi vardi harbi o is ne oldu? @xdragxx
He ya inanmamışlardıHayır tabiki şu yukarda kim kaç mesaj yazmış kısmına bakmak yeterli @xdragxx i tıklayınca da tek tek bakmaya gerek yok. Tüm mesajları bir yerde oluyor sen daha çok yazmışsın ama Aykut kendini inandırmak için baya çabalamış bazı komik yorumlar var
21 yaşındasın şimdi koy o zamanZamanında 13 yaşındayken ben de koymuşum ya fotoğrafımı, korkunç. Allah'tan silinmiş foto.
Hâlâ bekliyorumTamam ulan saat 1.40 da atacağım bekle.
Twitter hesabımda bulabilirsin istediğin şeyi.Hâlâ bekliyorum
Twitterin ne not alayım ✍️Twitter hesabımda bulabilirsin istediğin şeyi.
Ben gördüm. ✅Twitter hesabımda bulabilirsin istediğin şeyi.
Buradaki profilime girip bakabilirsin. 😡 Hem böylelikle kaliteli profilimde seyahat etme imkanını da bulursun. 🤭Twitterin ne not alayım ✍️
Bende gördümTwitter hesabımda bulabilirsin istediğin şeyi.
Profilde nerede yazıyor ki daha dün gece profilinde geçmişe kadar indiğimi sen biliyorsunBuradaki profilime girip bakabilirsin. 😡 Hem böylelikle kaliteli profilimde seyahat etme imkanını da bulursun. 🤭
Sapık herif, beni mi gözetliyorsun? 😡 Demek kendi özgür iradenle Twitter profilime girdin. 😡Ben gördüm. ✅
Yoo. Twitter'da profil resminin olduğunu bile daha yeni öğrendim. Ben başka yerden gördüm.Sapık herif, beni mi gözetliyorsun? 😡 Demek kendi özgür iradenle Twitter profilime girdin. 😡
Instagram mı? 😡 Biri mi gösterdi yoksa fotoğrafı mı? 😡Yoo. Twitter'da profil resminin olduğunu bile daha yeni öğrendim. Ben başka yerden gördüm.