Çiğdem konuyu kattlettin izle gece, yarında uzun yorum yap. 😡😕
Çiğdem konuyu kattlettin izle gece, yarında uzun yorum yap. 😡😕
Geldi sende @MasacRE ile mi kalıyorsun yoksa biz @Harunnn60 a diyordunya 😱 😱 😱Az sonra canım yanıyor diye gelir![]()
Dur bende böyle öpeyim seni
Bunu nereden buldun
@Forumdash Abicim neredeysen yine Harunla biz geldikBunu nereden buldunsen bu adamı iyice sevmeye başladın , kıskanıyorum
![]()
Kateye karşı hamleBunu nereden buldunsen bu adamı iyice sevmeye başladın , kıskanıyorum
![]()
Kateyi mumla arayacaksın bence bu sezonKateye karşı hamle![]()
![]()
![]()
Forumdan çıkınca uyumadan önce yine izleme keyfi yapacam sütümü alıpKateyi mumla arayacaksın bence bu sezon
Hadi izle![]()
O canım atıştırmalık bir şey de alForumdan çıkınca uyumadan önce yine izleme keyfi yapacam sütümü alıp![]()
Aaa evet bende zaten karanlıkta oyüzden altyazı biraz sıkıntı oluyordu adamda kaç bölüm onu uğraştıO canım atıştırmalık bir şey de alben yatağa uzanıyorum öyle izliyorum keyifle
![]()
Laptopu yaklaştır biraz , altyazı yine küçük :GAaa evet bende zaten karanlıkta oyüzden altyazı biraz sıkıntı oluyordu adamda kaç bölüm onu uğraştı![]()
![]()
![]()
Karanlık sahnelerde adamlar bile görünmüyor bazen karanlığaLaptopu yaklaştır biraz , altyazı yine küçük :G
Yok kız öyle deme izlemesi zevkliKaranlık sahnelerde adamlar bile görünmüyor bazen karanlığa![]()
![]()
![]()
Aaa merak etme bu adamdan kurtuluyorsun![]()
Aaa bilmezmiyimYok kız öyle deme izlemesi zevkliBaşka dizi gibi bie oyun buluruz ileriki aylarda
Sen bakma bana ben hem söverim hemde severim bilirsin![]()
Aynen öyleAaa bilmezmiyim![]()
![]()
![]()
Bu adamın oynadıklarından seçeriz![]()
3.VideO 1 saat ilk 2 video 40 dakıka normaldeAynen öyle
AA neyse hadi izle canım büyük ihtimal yarına kalır ama yarısını izle bu gece , yada sararsa bitirirsin senin işin belli olmaz çünkü![]()