Baktımda şimdi toplamda 4 bölüm var 12 videoya ayrılmış 1 bölüm 3 video sürüyor40ar dakkalık diziden kaç bölüm eder bu biliyormusunuz siz 😱 @MasacRE
Baktımda şimdi toplamda 4 bölüm var 12 videoya ayrılmış 1 bölüm 3 video sürüyor40ar dakkalık diziden kaç bölüm eder bu biliyormusunuz siz 😱 @MasacRE
Benim önerdiğim dizi 4 saatcik sadece
Çizimi beğenmedim o yuzden izlemiyorumBu sezon toplam 4 bölüm var , her bölüm 3 saat desek 12 bölüm ederBir dizi zaten 10-13 bölüm olur her sezon
@Çiğdem
Ayy o değilde sen de merak etmeye başladın hee
İnsan şu kız için bakar ?
![]()
4-5 Yaşlarında aldık bizim elimizde büyüdü oyüzden ecünnü değil kendimiz gibi yetiştirdik @ForumdashBu sezon toplam 4 bölüm var , her bölüm 3 saat desek 12 bölüm ederBir dizi zaten 10-13 bölüm olur her sezon
@Çiğdem
Ayy o değilde sen de merak etmeye başladın hee
İnsan şu kız için bakar ?
![]()
Asıl ecünnü bu4-5 Yaşlarında aldık bizim elimizde büyüdü oyüzden ecünnü değil kendimiz gibi yetiştirdik @Forumdash![]()
![]()
![]()
bahanen bu mu..Çizimi beğenmedim o yuzden izlemiyorum![]()
Özleyecez kaç ay olmazsın yineBenim önerdiğim dizi 4 saatcik sadeceNeyse birazdan ben de 3 bölümü izlerim sonra izlemediğim dizileri toptan indirmeye başalrım
Son günlerimi az aktif olarak geçirecem gidişimi 4 gözle bekleyen @Harunnn60 gözün aydın
![]()
Çiğdem sevdiyse tamamdır bu işAsıl ecünnü bu![]()
Çiğdem sevdiyse tamamdır bu iş![]()
Kendi elimizle yetiştirdikAsıl ecünnü bu![]()
Bilmiyorum ama arada ugruyorum 1-2 gün biliyorsun
Avatarını değiştir bacımın ecünnü listesindeÇiğdem sevdiyse tamamdır bu iş![]()
Vlla en son hatırladığım rahmetli ile seni çekiştiriyorduk niye böyle kayboluyor nerede kaldı habersiz falanBilmiyorum ama arada ugruyorum 1-2 gün biliyorsun![]()
Cnm tatile gideceği meçhul çünkü olsa çoktan giderdi allah aşkına
@Forumdash Seni destekliyordu destereyle benim senaryomu çizerken sen oyüzden görsün şimdi empati kurar haklısın bir olayı daha çözdünCnm tatile gideceği meçhul çünkü olsa çoktan giderdi allah aşkınaŞimdi yalancıktan gidecek oda benim çenem kapansın diye arada ziyaretçi olarak buraya bakar bizi kontrol eder
Geldiğinde de tatilden dönmş gibi yapacak
Az kafanı çalıştır bacım
Jessica bitsin gideceğim diyordu, dark bitsin gideceğim diyordu
ben olayı çözdüm. ? @MasacRE @xemrexxx
@Forumdash![]()
Senin kafan zehir tekne kazıntısıCnm tatile gideceği meçhul çünkü olsa çoktan giderdi allah aşkınaŞimdi yalancıktan gidecek oda benim çenem kapansın diye arada ziyaretçi olarak buraya bakar bizi kontrol eder
Geldiğinde de tatilden dönmş gibi yapacak
Az kafanı çalıştır bacım
Jessica bitsin gideceğim diyordu, dark bitsin gideceğim diyordu
ben olayı çözdüm. ? @MasacRE @xemrexxx
@Forumdash![]()
@Forumdash Tatil olayıyla senin ilgini çekti@Forumdash Seni destekliyordu destereyle benim senaryomu çizerken sen oyüzden görsün şimdi empati kurar haklısın bir olayı daha çözdün![]()
![]()
![]()
Tatil ile ilgili planlarında sorun çıktı işte cnmAman sakın söyleme![]()