Siz yine aşka geçit vermeyeceksiniz , kadın karakterlere de yanaşmayacaksınız allahın emri zaten buOzaman pazar gününe yorum yapılacak şekilde ayarlarım kendimiHem bak bakalım oyunu oynayan adamla uyusuyormusun
![]()
Siz yine aşka geçit vermeyeceksiniz , kadın karakterlere de yanaşmayacaksınız allahın emri zaten buOzaman pazar gününe yorum yapılacak şekilde ayarlarım kendimiHem bak bakalım oyunu oynayan adamla uyusuyormusun
![]()
Aaa uykum geldi valla yatarım birazdanSen bu pehleyen çalar saatini biraz ileriye ayarla![]()
![]()
![]()
Sama sorucam 1.bölüm sonunda kararların ne oldu ona göre sorguya çekilicenSiz yine aşka geçit vermeyeceksiniz , kadın karakterlere de yanaşmayacaksınız allahın emri zaten bumerak ettiğim finali nasıl yaptı
benim ki mi iyi olacak onun ki mi
![]()
@xemrexxx i geçtin diyecemde o şuan zıbarmıstır çoktanAaa uykum geldi valla yatarım birazdan![]()
Çoğu oyuncu genç olacakmışSama sorucam 1.bölüm sonunda kararların ne oldu ona göre sorguya çekilicen![]()
![]()
![]()
Hadi yatıyorum yat sende
Tek takılsın yoksa gözümden düşerÇoğu oyuncu genç olacakmışBirde eski bir karakter geliyormuş
genç oğlanlardan birisine şapkalı kıza sevgili yaparım artık
![]()
Batırdıysan aynı oynamıs olabilirsiniz genelde oda batırıyorOff @Çiğdem 😳 sonu çok feci bitti , adam nasıl tercihler yaptı aşırı merak ediyorum sanırım biraz batırdım oyunu ,Sonlara doğru tercihler aşırı zordu, birde eskiden dizi gibiydi şimdi tam oyun olmuş , bir sahnede aşırı gerildim resmen oyun tadı verdi 😱😱
Ayy valla öyleBatırdıysan aynı oynamıs olabilirsiniz genelde oda batırıyor![]()
![]()
![]()
Kimi kontrol ediyoruz bu seferAyy valla öyleYine güvendiğim kişiler yan çizdi yok aşk istemiyorum ben karar verdim
![]()
Şapkalı kızKimi kontrol ediyoruz bu sefer![]()
O Arap çocuğa gıcık oluyorum ben zombiler yese diye beklemiştimŞapkalı kızAy ama bir ciddilik gelmiş böyle anne olmuş gibi o ergenlik gitmiş resmen
AJ' nin çizdiği resmi çektimBizi çizmiş
![]()
Yok büyümüş seversin diyeceğim ama bilmiyorum şüpheye düştümO Arap çocuğa gıcık oluyorum ben zombiler yese diye beklemiştim![]()
![]()
![]()
Seeceğimi hiç sanmıyorum vlla cnmYok büyümüş seversin diyeceğim ama bilmiyorum şüpheye düştümAnasını da sevmezdiniz zaten o kadına da çok çektirdiniz
![]()
Kaçta izleyeceğizSeeceğimi hiç sanmıyorum vlla cnm![]()
![]()
![]()
Yarın 2-3 gibi geldimde foruma yorumlamaya hazır olarak gelirimKaçta izleyeceğizilk bölüm 3 saate yakın bu arada
![]()
Kaçta izleyeceğizilk bölüm 3 saate yakın bu arada
![]()
40ar dakkalık diziden kaç bölüm eder bu biliyormusunuz siz 😱 @MasacREYarın 2-3 gibi geldimde foruma yorumlamaya hazır olarak gelirim![]()
![]()
![]()