İlk 30 dakika harikaydı, grafikler efsane olmuş
AJ tatlı geldi bana , şimdilik gıcık bir hareketi yok
Şimdi kararsız kaldım adamı mı izlesem kendim mi oynasam sen olmadan tat vermez işte
İlk 30 dakika harikaydı, grafikler efsane olmuş
Eğer oynamak istiyorsan şöyle yapacaz sen 1.bölümü oynayacan sonra 1.bölümü izleyecez cnmİlk 30 dakika harikaydı, grafikler efsane olmuşFare ile arada etrafa bakabiliyorsun yürebiliyorsun diyalog olmayınca, yani çevreyi dolaşabiliyorsun eskiden hiç yoktu o, hep oyun yönlendiriyordu
AJ tatlı geldi bana , şimdilik gıcık bir hareketi yokClem de çok güzelleşmiş koca kız olmuş
Şimdi kararsız kaldım adamı mı izlesem kendim mi oynasam sen olmadan tat vermez işte![]()
Öyle yapalım valla tek tek olmaz böyle sensizEğer oynamak istiyorsan şöyle yapacaz sen 1.bölümü oynayacan sonra 1.bölümü izleyecez cnm![]()
![]()
![]()
Oyunu oyna 1.bölümü Pazar günü 1.bölümü yorumlayalımÖyle yapalım valla tek tek olmaz böyle sensiz![]()
o zaman 1 bölüm önden gidecem ben sanırımOyunu oyna 1.bölümü Pazar günü 1.bölümü yorumlayalım![]()
Nasıl önden gidiyorn sen 1.bölümü oyna sonra birlikte 1.bölümü izleyelimo zaman 1 bölüm önden gidecem ben sanırım![]()
Aynı gün içerisinde hem oynayacağım hem izleyeceğim sanırım. 😱Nasıl önden gidiyorn sen 1.bölümü oyna sonra birlikte 1.bölümü izleyelim![]()
Hayır zaten bugün izlemişsinya yarında 1.bölümü tamamla cumartesi yanıAynı gün içerisinde hem oynayacağım hem izleyeceğim sanırım. 😱
Aa hiç de demiyorsun bak bensiz yapamıyorsun diyeHayır zaten bugün izlemişsinya yarında 1.bölümü tamamla cumartesi yanıSonra pazar günüde videoyu izleri
![]()
Ayoll ben demedimmi gündüz sana videoyu birlikte izlemezsek olmaz diyeAa hiç de demiyorsun bak bensiz yapamıyorsun diyeBeni şutlayacaktın aksine
![]()
20 temmuzda gidersin rahat yetişirŞimdi senin oyunu bitirmeni beklersek ağustosa kalır ve önce videoyu izlersen oyun oynama hevesin kırılır oyüzden 1 gününü oynamaya diğer gününüde o oynadın bölümü izlemeye ayırırız yetiştiririz inş![]()
![]()
@Harunnn60
En iyisi bu heyecanlı birlikte izlemek için20 temmuzda gidersin rahat yetişir![]()
Yarın ilk bölümü izle o zaman.En iyisi bu heyecanlı birlikte izlemek için![]()
![]()
![]()
Sen ne zaman bitirip izleyecen yarın gecemi izleyim pazar yorumlarımYarın ilk bölümü izle o zaman.![]()
Sabah oynarım , yarın erken eve geleceğim bide akşam biter , gece bakarım izlerimSen ne zaman bitirip izleyecen yarın gecemi izleyim pazar yorumlarım![]()
Ay hadi yatıyoruz
Ozaman pazar gününe yorum yapılacak şekilde ayarlarım kendimiSabah oynarım , yarın erken eve geleceğim bide akşam biter , gece bakarım izlerim![]()
Sen bu pehleyen çalar saatini biraz ileriye ayarlaAy hadi yatıyoruz![]()