Ne mağduru olacağim acaba@Forumdash Tatil olayıyla senin ilgini çekti
Ben bir mağduriyet kartı bekliyorum geldiğindeForum mağdur insanları sever çünkü
@Forumdash
Ne mağduru olacağim acaba@Forumdash Tatil olayıyla senin ilgini çekti
Ben bir mağduriyet kartı bekliyorum geldiğindeForum mağdur insanları sever çünkü
@Forumdash
Hhaha vlla sen onu destekliyordun bize senaryo üretirken oyüzden şimdi intikam vakti abicim
Sen gerçekten tatil derken benim 5 yıldızlı tatil köylerinde fink attiğimi mi sanyorsunTatil ile ilgili planlarında sorun çıktı işte cnmKabul et
![]()
Ayrılığın acısını benden cıkarıyorHhaha vlla sen onu destekliyordun bize senaryo üretirken oyüzden şimdi intikam vakti abicim![]()
![]()
@Harunnn60 Güzel çözümleme yapıyorus gerçekten
![]()
![]()
![]()
Bahçeye tatileSen gerçekten tatil derken benim 5 yıldızlı tatil köylerinde fink attiğimi mi sanyorsun@Çiğdem de köye gidişini tatil diyebiliyor
Ara vermek tatildir
![]()
1 hafta önce gitceksin ya çayımı demle fındık agacı altında yorgunlugumu atıcam
@Harunnn60 da gelir belki kamufre eder kendini bizi gözetler1 hafta önce gitceksin ya çayımı demle fındık agacı altında yorgunlugumu atıcam![]()
Yeter yoruldum sizden bende tatil yapacağım
Gel sana kokonat suyu ısmarlıcamYeter yoruldum sizden bende tatil yapacağım![]()
Acı macı diyorsun hiç öyle bir şey yok olamaz da ? 😛
komploların acı veriyorAcı macı diyorsun hiç öyle bir şey yok olamaz da ? 😛
Şu kucağinda kız olan sensin, küçük kız da @Harunnn60 ile elinizde büyütüğünüz kız
Ozaman yanımızdakı @Harunnn60komploların acı veriyor
Şu kucağinda kız olan sensin, küçük kız da @Harunnn60 ile elinizde büyütüğünüz kız![]()
Tabiki eksik kalmasınOzaman yanımızdakı @Harunnn60![]()
Avlanmiş ateş yakmamiş.Ateşi kimin buldugu belirsizŞu en basta ateş yakan sen@Harunnn60
komploların acı veriyor
Şu kucağinda kız olan sensin, küçük kız da @Harunnn60 ile elinizde büyütüğünüz kız![]()
Ozaman yanımızdakı @Harunnn60![]()
O yanan kütük parçalarıda @MasacRE yine tayfa toplanmışŞu en basta ateş yakan sen@Harunnn60
Az sonra canım yanıyor diye gelir