2025 Çeyrek Final | En Favori Güzel - Ayça Ayşin Turan vs Alina Boz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi Güzel Yarı Finale Yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    29
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen de haklısın :A Bir yandan da Beren Saat ve Tuba Büyüküstün gibi 2 kez şampiyon olabilmek hakkı. 3 fazla olur mu, o tartışılabilir :A
------

Valla sen de haklısın :D
Sende herkese haklisn diyorsun tarafını seç başkan :D
------

Ya bi her cümlede bir kısmı cımbızla çekip bundan polemik yaratmayın :A @Bully
Konuyu okudum kimseyi etiketlemeden yorumumu yazdım. Her türlü fikrimi yazarım forum kültüru. Peace ✌️

Polemik yok :D

Ya bi her cümlede bir kısmı cımbızla çekip bundan polemik yaratmayın :A @Bully
Bu sefer çok bir şey yapmadı ya :A Yaptığında söylüyorum :A
------

Sende herkese haklisn diyorsun tarafını seç başkan :D
------

Konuyu okudum kimseyi etiketlemeden yorumumu yazdım. Her türlü fikrimi yazarım forum kültüru. Peace ✌️

Polemik yok :D
Ben tarafsız ve politik takılmak durumundayım etkinlik sahibi olarak :A

Geçen seferki final bu sefer çeyrekte yaşanmış. O zaman da Ayça deyip kaybeden tarafta yer almıştık. Oradan devam :A

Ayça Ayşin Turan

Beren ve Tuba sonrası nihayet yeni isim dediniz ama şimdi bu yeni isimde sizi rahatsız etmeye başlamış :A
En Favori Dizi, Film gibi etkinliklerde her yıl beğeniler değiştiği için farklı sonuçlar olabiliyor ama yakın zamanlarda fiziksel açıdan çok değişmeyen insanlar söz konusu olunca hep aynı kapıya çıkıyor Alina'dan sonra başkaları için de aynı durum yaşanacak. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Bak zamanında ne yazmışsın :A

Her ne kadar bazı isimlerin erkenden elenmesi ve bazılarının gereğinden fazla ilerlemesi biraz sinir bozsa da sonunda klasik isimler yerine hem yeni hem de gerçekten hak eden birinin şampiyon olması (az daha Melis Sezen balonu uğruna elenecekti neyse ki eğrisi doğrusunu buldu) çok sevindirdi. :Z Oysa etkinlik başlarken Beren Saat 3572. kez birinci olur diyordum ama büyük konuşmamak lazımmış. :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...