Ya bi her cümlede bir kısmı cımbızla çekip bundan polemik yaratmayınGüzele sınır mi getirilir ya
Zaten insan bunlar yaşlanırsa seçilmez![]()
Ya bi her cümlede bir kısmı cımbızla çekip bundan polemik yaratmayınGüzele sınır mi getirilir ya
Zaten insan bunlar yaşlanırsa seçilmez![]()
Sende herkese haklisn diyorsun tarafını seç başkanSen de haklısınBir yandan da Beren Saat ve Tuba Büyüküstün gibi 2 kez şampiyon olabilmek hakkı. 3 fazla olur mu, o tartışılabilir
------
Valla sen de haklısın![]()
Konuyu okudum kimseyi etiketlemeden yorumumu yazdım. Her türlü fikrimi yazarım forum kültüru. Peace ✌️Ya bi her cümlede bir kısmı cımbızla çekip bundan polemik yaratmayın@Bully
Bu sefer çok bir şey yapmadı yaYa bi her cümlede bir kısmı cımbızla çekip bundan polemik yaratmayın@Bully
Ben tarafsız ve politik takılmak durumundayım etkinlik sahibi olarakSende herkese haklisn diyorsun tarafını seç başkan
------
Konuyu okudum kimseyi etiketlemeden yorumumu yazdım. Her türlü fikrimi yazarım forum kültüru. Peace ✌️
Polemik yok![]()
Heh heh hep politik cevaplar efenim.Bu sefer çok bir şey yapmadı yaYaptığında söylüyorum
------
Ben tarafsız ve politik takılmak durumundayım etkinlik sahibi olarak![]()
Güzele bir sınır mı koyacaksınız yahuuu.. Kızzz güzelse suçu ne 😂😂😂😂
Bu benim arka arkaya 2 kere favori üye seçilme işime benzedi... 2 kere seçildim diye... Bir sürü kural eklendi.. Zaten bir dahada seçilmedim 🤭🤭🤭🤭 @RüzgarGülü @Royal_Highness @Yakamoz-Asi
Konu Bebişimizzz Alinaaaa..Bu ay seçilirsin bence![]()
Sıkıntı yok mine tugay var şu an benim birjnci oGüzele bir sınır mı koyacaksınız yahuuu.. Kızzz güzelse suçu ne 😂😂😂😂
Bu benim arka arkaya 2 kere favori üye seçilme işime benzedi... 2 kere seçildim diye... Bir sürü kural eklendi.. Zaten bir dahada seçilmedim 🤭🤭🤭🤭 @RüzgarGülü @Royal_Highness @Yakamoz-Asi
Konu Bebişimizzz Alinaaaa..
Alinamızı yaşlanana kadar birinci yapmalıyız 😂😂😂
En Favori Dizi, Film gibi etkinliklerde her yıl beğeniler değiştiği için farklı sonuçlar olabiliyor ama yakın zamanlarda fiziksel açıdan çok değişmeyen insanlar söz konusu olunca hep aynı kapıya çıkıyor Alina'dan sonra başkaları için de aynı durum yaşanacak.Beren ve Tuba sonrası nihayet yeni isim dediniz ama şimdi bu yeni isimde sizi rahatsız etmeye başlamış![]()
Her ne kadar bazı isimlerin erkenden elenmesi ve bazılarının gereğinden fazla ilerlemesi biraz sinir bozsa da sonunda klasik isimler yerine hem yeni hem de gerçekten hak eden birinin şampiyon olması (az daha Melis Sezen balonu uğruna elenecekti neyse ki eğrisi doğrusunu buldu) çok sevindirdi.Oysa etkinlik başlarken Beren Saat 3572. kez birinci olur diyordum ama büyük konuşmamak lazımmış.
![]()
E tamam işte o zaman yeniydi bu yıl da kazanırsa eskimiş olacak.Bak zamanında ne yazmışsın![]()
4 sene sonra yapmışız. Yine kazanırsa hakkıdır.E tamam işte o zaman yeniydi bu yıl da kazanırsa eskimiş olacak.![]()
@MasacRE den açıklama bekliyoruz 😂😂😂Kahkaha attim bu nedir yaw![]()
![]()
![]()
Çok güzel kadın. Dayanamadım öptüm ne yapayımKahkaha attim bu nedir yaw![]()
![]()
![]()