Ben öldürdüm adam öldürmemişAaa sen şeyi naptın cnm orada sadece çoğunluğa uymamışız diğerleri uymuşta şu son isteğini gerçekleştirip zombi çifti öldürmeyip kapının altından yollamıştık arap bebeğiDiğerleri çifti öldürmüş
![]()
Sen napardın?
Ben öldürdüm adam öldürmemişAaa sen şeyi naptın cnm orada sadece çoğunluğa uymamışız diğerleri uymuşta şu son isteğini gerçekleştirip zombi çifti öldürmeyip kapının altından yollamıştık arap bebeğiDiğerleri çifti öldürmüş
![]()
Öldürmezdim tabikide sizin derdiniz neydi anlamadım kı ayollBen öldürdüm adam öldürmemiş
Sen napardın?
Önceki oyunda çeken 12-13 dü burada 16 , 20 değilŞimdi okuyorum cnmBu arada şu bebek 5-6 yaşlarına gelmiş yani şapkalı kız ozaman 20 lere olmalı ama şapkalı kız 5 yıl falan büyümüş gibi değil hala 15-16 duruyor ozaman bu bebek nasıl öyle olmuş silahta kullanıyor
![]()
![]()
![]()
Ses çıkarıyorlardıÖldürmezdim tabikide sizin derdiniz neydi anlamadım kı ayoll![]()
![]()
![]()
Çocuğu fazla büyütmüşler kızda sorun yoktaÖnceki oyunda çeken 12-13 dü burada 16 , 20 değil
Aj de 1-2 yaşında desek şimdi 5 yaşında işte cnmbiraz mantık hatası var ama kurcalama
![]()
Çocuğu nasıl buldun ?Çocuğu fazla büyütmüşler kızda sorun yokta![]()
![]()
![]()
Yorumumu yapıyorum şuan bir yandan ve arap çocuğa saydırıyordum bende tamÇocuğu nasıl buldun ?
Bende aksine tatlı buldum ama 2.bölüm yaptığı şey bizi zorlayacak..Yorumumu yapıyorum şuan bir yandan ve arap çocuğa saydırıyordum bende tam![]()
![]()
Zombilere atmalık olmuş
![]()
![]()
![]()
Zombiler yesede kurtulsak gözüyle bakıyorum ben hepp onaBende aksine tatlı buldum ama 2.bölüm yaptığı şey bizi zorlayacak..
Şu videoyu başlatsana cnm ve sese bakBende aksine tatlı buldum ama 2.bölüm yaptığı şey bizi zorlayacak..
BAAAsssŞu videoyu başlatsana cnm ve sese bak![]()
![]()
![]()
Hahaha yaş geldi gözümdenBAAAsss![]()
Çaktırmıyorum ama bendenaya öldümHahaha yaş geldi gözümden![]()
![]()
Bir de hala adam alışamadı oyuna zombi saldırılarında paniklemesi hiç geçmiyor ne zor oyun diyip duruyor noluyor falan
![]()
![]()
![]()
Yorumumu yaptım iyi okumalar cnmÇaktırmıyorum ama bendenaya öldüm![]()
Oyunu oynayan adamın bir yaşlı adama takılması gibi bende bu yamyam çocuğa takıldım
Çalışıyorum yaOyunu oynayan adamın bir yaşlı adama takılması gibi bende bu yamyam çocuğa takıldım![]()
![]()
Yine nerye gidiyorsun
Bekliyorum yorumunu
![]()
![]()
![]()